jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Felhívták figyelmem, a termék felviteli hibákra!

--- Sent: Sunday, March 30, 2014 8:50 PM

Tisztelt Hölgyem / Uram!
Érdeklődni szeretnék, hogy a http://letunkert.hu/kinalat oldalon található termékek részletes tulajdonságairól (mik a pontos összetevők, honnan származnak a hozzá való alapanyagok, kalóriaértékek, ki az előállító, mi az engedélyszáma a terméknek, stb.) hol lehet információkat találni?

Válaszát ezúton is köszönöm!

Üdvözlettel: Sz. Péter

---

Kedves Péter!
Bár azt sem tudom, hol áll a fejem, de Önnek szívesen utána járok, csak válassza ki, mire lenne szüksége!
Barátsággal, Erős Győző

---

Kedves Győző!
A kérdésem általános jellegű volt. Szerintem minden szempontból hasznos lenne, ha a Létünkért oldalra felkerülő élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök, húsok, stb. tájékoztató adatlapján szerepelnének azok fontos tulajdonságait (termelő neve, termelés helye, a termesztés-, tenyésztés fő jellemzői /pl. biogazdálkodás, vegyszermentes környezet, stb./, félkész- és késztermékeknél összetevők felsorolása, kalóriaegységek, ha az adott termékhez szükséges hatósági engedély, vagy mínősítés, akkor annak a lényeges adatai, stb.).
 
A tudatos vásárláshoz hozzátartozik, hogy mielőtt az ember megvásárol valamit, azelőtt a termékről a lehető legtöbb információt megkapja.
Egyébként tegnap regisztráltam a letunkert.hu -ra és azt gondolom, hogy nemsokára tagként is csatlakozom a mozgalomhoz.
 
Ezúton fogadd elismerésem kitartó és áldozatos közösségépítő munkáddal, munkátokkal kapcsolatban. Véleményem szerint is ez az egyetlen lehetőség, hogy az egyre inkább elembertelenedő világunkban meg tudjuk magunkat-egymást menteni az ÉLET-nek.
 
Jó egészséget és további erőt egy szebb új világ építéséhez!
Üdvözlettel: Péter

---

Kedves Péter!

Teljesen jogos! Ha jól emlékszem, a központilag kínált termékek zöménél ez megvan, hiszen kereskedelmi forgalomban is kapható. A helyi termékek esetében, meg felhívom az emberek figyelmét erre a momentumra, az „Aktualitások” alatt, Illetve a „Blogba” is beteszem ezt a levélváltást! 

Köszönettel: Erős Győző  

2014.04.01.