• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Archív aktualitások: Kedvező változások!

FŐOLDAL <<< ARCHÍ AKTUALITÁSOK <<< KEDVEZŐ VÁLTOZÁSOK

Kedves Barátaim!

Nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt pár hónap alatt, már ami a Létünkért Közösséget illeti. Sok visszajelzést kaptam, amit köszönök Nektek. Ezért, igyekszem javítani a „hibákat”. 

1. Az áruk célhoz juttatása, döcögősnek tűnhet, hiszen az 5 munkanapot (7 napot) is meghaladja néha. Ennek oka, hogy jelenleg hetente egyszer postázunk, ugyan akkor a beszerzésnél van olyan cég, ahol 3 nappal előtte kell rendelni, rendelést leadni.

Ez a postázási nap jelenleg – hetente – szerda, vagy csütörtök. Időbe telik, míg ezek a feltételek javulnak. A helyi termékek, és szolgáltatások elterjedésével ez rohamosan javul a jövőben! Persze nem úgy tud a feltétel javulni, ha mindenki úgy dönt, megvárja!

2. Jeleztétek többen is, hogy a honlap áttekinthetősége nehéz, sőt talán kezelése is. Ezen is rajt vagyok, és van már annyi ismeretség, hogy megtudjuk ezt oldani köreinken belül. 

3. Jelen pillanatban a termékek, és szolgáltatások felvitele, egyedileg is megtörténhet, ugyan akkor kifognak alakulni olyan helyek, és ez lesz a mérvadó a jövőben, ahol a „100-as” Ellátó, vagy ellátók, el fogják intézni azok helyett, akik nem jártasak az internet világában. Ez azt jelenti, hogy a helyi termékek felvitelét, megrendelését, átadását…, intézni fogják, saját területükön. (helyi piacok olvadnak így majd össze). 
Ki lesz élezve a honlap, és a rendszer, a helyileg működő, hasonló kezdeményezések jobb működtetésére.

4. Zajlanak a kisebb településekkel folytatott egyeztetések (termelés, termék előállítás…). Polgármesterek egyre többen szállnak be. Aki tud, vegye fel a kapcsolatot a helyi polgármesterrel, és kérje, hogy legyen ott is ilyen jellegű kezdeményezés, illetve ha már van, kapcsolódjon össze velünk. 
Az ilyen egyeztetésekre, előadásokra elmegyek szívesen, bizonyos feltételek mellett! 

Köszönöm, mindegyikőtöknek a segítséget, amit eddig tettettek, és tarcsatok ki!

Szeretettel: Erős Győző

2014-04-06

FŐOLDAL <<< ARCHÍ AKTUALITÁSOK <<< KEDVEZŐ VÁLTOZÁSOK