jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Befogadás

„Gyerekek”!

Elmondom ismét, hogy engem nem ugyan az hajt, mint az üzletembereket, politikusokat…, és egyéb másokat irányítani, vagy azokon keresztül érvényesülő embereket! Sajnálom, hogy sokan képtelenek vagytok elhinni ezt, de ellene nem tudok mit tenni, és nem is nagyon akarok. Nem csak az embert igyekszem elfogadni olyannak amilyen, azt is, amit éppen képvisel, vagy létrehozott, akár egyénileg, akár csoportosan. Nem kívánok sem egyént, sem csoportot megfosztani saját identitásától. 

Sokan vannak, kik úgy érzik, hasonló célért dolgoznak, és nincs okom kételkedni Bennük. Amit létrehoztunk, az nem más, mint egy kis „zöld sziget” ebben a kizsigerelt világban, ahol „megpihenhetsz”. Ezen a „kis szigeten” gyűjtök, és gyűjtöttem össze olyan dolgokat, amik lehetővé teszik, hogy nyugalomra lelj végre megfáradt, terhekkel teli életedben. Tudjátok, jelenleg annyira ragaszkodtok dolgaitokhoz, elképzeléseitekhez, hogy nagyon nehéz elkérni Tőletek mindazt, ami ezt a „zöld szigetet” felépíti. 
Egyikőtöknél mag van, másikótoknál föld, a harmadiknál víz… Ugyan azt szeretnétek: Termést (TEREMTÉST).

Ma még sokan – mivel annyit csalódtak már az életben – úgy gondolják, inkább rohadjon rám, amim van, de akkor sem adom másnak. A „ZÖLD SZIGET” (Létünkért Közösség), melybe Benneteket invitállak, nem kíván mást, mint összerakni a „földet”, „magot”, a „vizet”, hogy meglegyen, amire vágysz. Arra való tekintettel, hogy ez a rendszer igyekszik befogad mindent, és mindenkit, ki jönni kíván – hiszen nélkülük nincs meg a „ZÖLD SZIGET” – fel kelL hívnom a figyelmed, hogy ettől, a kezdeményezés nem lesz kevésbé nemes. 

Ne úgy gondolkodjatok, hogy amit először jónak láttatok, és csatlakoztatok hozzá, az egyszeriben rossz lett, mert megjelent ez, vagy az a személy, vagy csoport. A kezdeményezés identitása ettől megmaradt! Nem tud több energiát kivenni innen senki, mint amit befektetett. Egyszerűen nem engedi a rendszer felépítése. A számítógép nem tesz különbséget közted, és a másik ember közt. Képtelen erre. 

Amikor egyezséget kötök egy másik, csatlakozni kívánó csoporttal, ki hasonló dolgokra törekszik, az azért van, mert jött, hozott valamit, ami segít az építésben. Sem a lelkem, sem a kezdeményezés nincs ezzel eladva! Hogy is akarnám összekapcsolni a máshol – sejtként – működő kezdeményezéseket, ha elzárkózom a befogadásuktól? Az, hogy nem tudok, és nem is akarok senkinek sem hatalmat, sem többet adni annál, mint amit tesz, sokakat tart vissza, de ez engem megint csak nem érdekel. Viszont, amikor érzem, hogy ajánlata ezektől mentes (hatalom, és anyagi vágy), befogadom a „sejtet”, mert ezek építenek fel egy ép „testet” majd. Egy új, élhetőbb világot. 

Barátsággal: Erős Győző (a „bolond”)
2014-05-07