jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Nyílt lapokkal - 100-as pontok

Mint az ígértem Nektek, őszintén, és nyílt lapokkal „játszom”.

Csodálatos dolog történ! Egyben nagy fájdalommal éltem meg, hogy egyik Tagunk kapcsán (nem ellene!), aki 100-as pontot vállalt, rendőrségi ügybe keveredett. Hogy akkor mi a csodálatos? Hát a tanulság! :)

Az illető abban hibázott, hogy olyan címet adott meg 100-as ellátó pontnak, mely címen lévő cég ellen eljárás indult, mert – állítólag – embereket csaptak be, egy hasonló rendszerrel. Hiába mondtam az engem – telefonon – megkereső illetőnek, hogy semmi közöm, ahhoz a holdinghoz, vagy mi fenéhez, szavaimat állandóan kiforgatta.

Hiába a múltam, a tenni akarásom az emberek jobb életért, az Isten tudja hányadszor „tapostak” meg idáig is. SOHA NEM FOG TUDNI ELTÁNTORÍTANI SENKI ÉS SEMMI! Értetlenül állok az előtt, hogy az a telefonáló ember nem értette meg semmit abból, amit mondtam. Amikor majd közlik vele – esetleg –, hogy Ő, vagy valaki, akit nagyon szeret, gyógyíthatatlan, akkor nem marad más esélye – Istenen kívül – mint egy magamfajtánál kiutat keresni. Persze, nem ítélem el, hiszen csak munkáját végzi, de vigyázhatna, mit tesz tönkre.

A jövőben a Közösségi Tagok ellátását csak azoknak biztosítjuk, akik támogatják is a Közösséget létrehozó Összefogást. Új alapokra helyezzük, a Közösségben ellátást vállalók szerepét. Tájékozódj erről! Talán nem is történt olyan rossz dolog, hiszen, haszna is van annak, ami történt.

Továbbá:
A 100-as pontok levételre kerültek a rendszerről. Oka, hogy eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, viszont elmondhatom, nagy tanulságként szolgált. Hiszen tudjuk most már, hogy akik ilyet akarnak a közösség tagjai számára működtetni, azoknak oktatáson kell részt vennie. Ezen az oktatáson nem csak a 100-as pontok működtetésének közösségi szabályait fogják elsajátítani, de a rendszer hivatalos egységes működtetésének szabályait is. Akik tehát a közösség által megrendezésre kerülő oktatáson részt vesznek, azok kerülhetnek fel a honlapra. A tervezett oktatásról, és a változások részleteiről tagjainkat rövidesen értesíteni fogjuk.

A tagok számára megjelenési lehetőséget biztosítunk a honlapon, ahol saját termékeiket és szolgáltatásaikat bemutathatják a közösségi tagok számára. A regisztráció során kötelezően elfogadott szabályzat tartalmazza, hogy mindenki a saját feltöltött árujáért, szolgáltatásaiért önmaga felel. Azért a közösség nem vállal felelősséget. Abban az esetben, ha már nem rendelkezik a termékkel, illetve a szolgáltatást nem nyújtja, kötelessége eltávolítani. Az ebből származó károkért szintén a feltöltőt terheli a felelősség.

Barátsággal: a „bolond”
2015-01-24