jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

"GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK", kész étel a Közösség Tagjainak Budapesten

MENÜ AJÁNLATUNK <<<  MINFORMÁCIÓ AZ ÉTELMENÜKHÖZ <<< ÉTEL KISZÁLLÍTÁS INDULT...

Kedves Tagok!

Nagy örömömre szolgál, hogy megint előrébb léptünk egy kicsit, már ami a Közösséget illeti. Budapesten megindult, a készétellel való ellátás, hasonló módon, mint annak idején, Kaposváron csináltam. 

Bár én magam kissé elkötelezett vagyok a bio-reform irányába – az egészség megtartás, és visszanyerés érdekében – ennek ellenére a választék sokrétű lesz. Senkit nem kívánok korlátozni abban, amit helyesnek tart! Ennek megfelelően, fokozatosan jelennek meg különböző ételtípusok, és – terv szerint – kedvező feltételekkel. 

Bármiféle fennakadás lesz a kezdetekben, de akár később is, had figyelmeztesselek valamire! Ez nem üzlet, hanem cél! Szeretném, ha elfogadnád, hogy én, de inkább a Közösség, nem a „szolgád”, nem szolgáltatás folyik itt, még ha számolunk is, és olyan felületet használunk az interneten, ami annak tűnik!!! Emlékeztetlek, hogy szabad akaratodból jöttél a Közösségbe, és Hozzád hasonló emberek teszik bele munkájukat abba, hogy meglegyen a Te, de akár az én ellátásom is, és fejlődjön tovább egyre magasabb szintekre az ellátásunk.

Amit az ételkínálatokról tudni jó:

Betűjelek alá vannak csoportosítva a kínálatok. Ezek a betűjelek jelölik, hogy milyen kategóriájú ételből választhatsz, de ennek segítségével tudsz tájékozódni arról is, hogy milyen hatással van a szervezetre az általad választott étel. Erre a célra készítettem egy írást, melyet úgy hívnak „Iránytű”. Javaslom, hogy nézd át! Sokat segít, ha beteg vagy, fejfájós, pattanásos, rákos… Ugyan ezt a célt szolgálja az a videó is, ahol elmondok hasznos dolgokat a választáshoz! Saját érdekesben javaslom, hogy az első 3 ajánlat közül válassz lehetőleg, az első felé orientálódva inkább!

A következő betűjelekkel találkozhatsz:

- GT Gyógyító táplálék (Csak növényi alapanyagokat tartalmaz, élő enzimekben gazdag. Nem tartalmaz denaturált élelmiszereket, anyagokat.)

- GL Gyógyító light (Csak növényi alapanyagokat tartalmaz. Nem tartalmaz denaturált élelmiszereket, anyagokat.)

- VE Vegán (Semmilyen állati terméket nem tartalmaz)

- VG Vegetáriánus étel (Húst nem tartalmaz)

- TM Tejtermék mentes (Tejterméket nem tartalmaz, húst igen.)

- OL Ovo-lakto vegetáriánus (Tejtermék, tojást tartalmaz, húst nem.)

- LV Lakto vegetáriánus (Tejterméket tartalmaz, húst nem.)

- GM Glutén mentes (Nem tartalmaz: búzafélék, rozs, árpa, valamint ezek feldolgozott formáit.)

- PL Paleolit (Nem tartalmaz gabonát, és hüvelyeseket, húst és egyebet igen.)

- CD Candida diéta (Élesztő- és gombamentes ételek.)

A különböző ételfajták mielőbbi megjelenését elősegíti, ha segítetek nekünk, ellátót találni ételkiszállítókat, akik hajlandók a Közösség Tagjait kiszolgálni!


Jó étvágyat!

2015. február 12.

MENÜ AJÁNLATUNK <<<  MINFORMÁCIÓ AZ ÉTELMENÜKHÖZ <<< ÉTEL KISZÁLLÍTÁS INDULT...