• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Felkínáljuk MAGunkat.

Tiszteletem! A  LÉTÜNKÉRT KÖZÖSSÉG  megbízásából szólítalak/ szólítom meg!
Életépítés zajlik egy (agy-) halott társadalomban!

Egységtudatot alkalmazó szemléleted, működésed keltette fel a figyelmünket, s úgy látjuk, hogy értékben élsz, netán élettel teli közösség – azaz testi hasonlattal: egy szövet – sejtje is vagy. Méltó vagy! Épp ezért részesülhetsz az – áramoltatásban! Haladjunk együtt!

Nem kívánjuk eladni magunkat, sem elvenni az eddig létrehozott bőségedet, hírnevedet, szellemi és anyagi javaidat, megváltoztatni a világnézeted, inkább – felkínáljuk MAGunkat!

Eszméletlen világot élünk? Nem szükséges így lenni, már adott az újrakezdés lehetősége!

Az Élet mindig megtalálja a még használható módszereket, miként egy balesetet, vagy agyvérzést követően is.  Nem az elpusztult részt igyekszik feltámasztani, hanem az élő, épp sejtek építenek ki teljesen új kapcsolatokat egymással, s idővel vezényelni kezdik a mozdulatokat. Ha ezen útmutatásokat követjük, s alkalmazzuk azt a személyes, közösségi, gazdasági terünkben is, „talpra tud állni a beteg”. Ehhez türelem és szolgálat szükséges, oda-vissza!

Amit adunk, az a sokszínűségünk „idegrendszere”, melyben mind a Nálad létrejött felkínálható többlet, s mind felhasználóként felmerülő igény egymásra találhat a Veled hasonlóan gondolkodó embertársakkal. Azokkal, akik szakítanak a mennyiségi kényszerrel, „ócsósággal”, kik a minőséget vágyják, mert úgy gondolják, hogy csak azt érdemes adni másoknak, illetve, hogy azt kívánják kapni is.  Míg az idejét múlt, rákossá lett gazdasági modell az elvonásról és a szűkítésről törvénykezik, addig az életízű szövetség a kiterjesztésről és megosztásról gondoskodik - valamennyi tevékenyen résztvevő számára!!! MOST tenni és itt lenni! Ez a mindennapos választások ideje!

Ez év tavaszára készült el a hasonlóan gondolkodó, alkotó, cselekvő emberek számára az az informatikai hálózat, mely képes minden helyi pénzrendszert működtető, csereközösségben dolgozó szolgáltatást, felkínált terméket, terményt összefogva, áttekinthetően megjeleníteni. Mégpedig határtalanul! ( Pillanatnyilag a honlap árukészlete még feltöltés alatt van. Továbbiakban a környező országok lakosai is igénybe vehetik! ) Nem csak abban új a rendszer, hogy mit, hanem, hogy HOGYAN! Elszámolás KREDIT-ben (lásd a honlapon).  Célja, hogy minden átlagos, havi szintű beszerzés létrejöhessen itt – mégpedig igazán előnyös feltételekkel –, a közösségen belül. Valamint, hogy a beteges, állandó felhalmozási kényszertől, s az azt követő anyagi kimerültségtől mentesítsen. Drága az egyéni „boldogulás” és az önellátási elképzelés zsákutcába vezet.  A Létünkért rendszere élet-elvű. Veled, vagy nélküled a MIÉNK!  Keres, kínál, tájékoztat. Ahol hiány lép fel, ott megjelenik a többlet, ha mind együtt vagyunk!  Bizonyos lehetsz, hogy a testünk szövetei azért életképesek, mert szakosodtak: a legjobbat adják a közösbe, mire – sokszínűségük által - ők képesek! Az embernek egy szája, szíve, tüdeje mája, agya… stb. van, mely kap is, és ad is! Egyik sem uralkodik mások felett, „csak” mellérendelt, így alkotva akár Téged is, az egészet! Bizony, még az agy is ilyen! Bár fönt van, de nem felett! Még tanulni sem szégyell, akár Tőled sem!

Köszönet a figyelmedért!  Várunk építő javaslatokat, segítő, szíves közreműködést!
Üdvözlettel a Közösségünk részéről: Borsi István író/költő