• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Ide tartozol? Döntsd el!

FŐOLDAL <<< RÓLUNK <<< | ARCHÍ AKTUALITÁSOK <<< | TAGSÁG IRÁNT  ÉRD... <<< | IDE TARTOZOL, DÖNTSD EL!

Helló! Erős Győző vagyok a Létünkért Közösség egyik létrehozója. Közösségünk gyorsan bővül. A többi Tagot kiszolgálók önkéntesek, kik képesek még a mai világban is másokért tenni. Ennek ellenére a Közösség – cserébe – gondoskodni igyekszik róluk.

Azt a feladatot kaptam attól a Tagtól, aki a Közösség bővítésén munkálkodik, hogy írjak, „szólítsak meg” több embercsoportot. Azért kérte ezt, mert Ő is tisztán látja, hogy olyan, összefogást, Közösséget alakítottunk ki, melynek Tagjai „gyógyírt” találhatnak itt problémájukra, legyen az beteg, munkanélküli…, vagy csak lelki terhet cipelő depressziós. 
Én teljesen tisztában vagyok azzal, hogy nincs ember, ki ne akarná ezt az összefogás, esetleg e Közösség Tagja lenni, csak még nem mindenki tudja ezt. Hogy hogyan, létezhet mindez? Roppant egyszerű! Ebben az összefogásban, Közösségben, az emberek Önmaguk lehetnek! 

 

Azt kérdezed, hol vagy/vagytok TE/TI ebben? Nézzük!

Kik vagytok Ti?

- kemoterápiát elkerülni kívánók csoportja
- szülők, akik megmentenék gyermeküket a kemoterápiától
- ízületi problémával küszködők
- fogyni vágyók
- cisztás fibrozisban szenvedők?
- szervátültetésre várók?
- nagycsaládos?
- elkerülők, akik az egészséges életmód hívei?
- a munkanélküliek?
- gyomorproblémasok?
- depressziósok?
- kamaszok és szülei? (Szerkesztés alatt!)
- sportolók? (Szerkesztés alatt!)
- kisállat tulajdonosok (beteg állatok megsegítésre)? (Szerkesztés alatt!)
- sznobok? (Szerkesztés alatt!)
- önfenntartók és közösségei? (Szerkesztés alatt!)
- lázadozók, utcára szervezők, vagy ott megjelenők tiltakozók? (Szerkesztés alatt!)
- a jól menő, vállalkozó? (Szerkesztés alatt!)

Partnerek... (lehetnénk?)

- vega, vegán, diétás, nyers éttermek (Szerkesztés alatt!)
- hagyományos éttermek (Szerkesztés alatt!)
- kistermelők (Szerkesztés alatt!)
- cafetéria partnerek (Szerkesztés alatt!)
- vega, vegán, diétás boltok (Szerkesztés alatt!)
- hagyományos üzletek, zöldségesek (Szerkesztés alatt!)
- civil szervezetek, egyesületek, alapítványok (Szerkesztés alatt!)
- orvosok, dietetikusok, bőrgyógyászok, nőgyógyászok... (Szerkesztés alatt!)
- magán óvodák és általános iskolák, alternatív közép iskolák (Szerkesztés alatt!)
- önfenntartók és önfenntartó közösségek, ökofalvak (Szerkesztés alatt!)
- idősek otthonai (Szerkesztés alatt!)
- közösségi kertek (Szerkesztés alatt!)
- kertészek (Szerkesztés alatt!) 

Ki vagy Te?

​- ...egy kemó előtt, vagy alatt lévő rákos beteg?...

 

Rólam is lemondtak 1993-ban, és a mai napig nem segítenek a magamfajtákon, és nagy kínokat élnek át haláluk lőtt. Amikor én éltem át ezeket, sírtam a fájdalomtól éjszakákon át, és könyörögtem Istennek, hogy segítsen. De itt vagyok, olvasod a soraimat! Miért nem hiszitek el, amit mondok? Meglehet gyógyulni, megfelelő kúrákkal, és ételekkel! De nagyon nehezen terjednek el ezek a dolgok, mert jelenleg más hoz pénzt a konyhára. (gyógyszerek, tartós élelmiszerek…)

Persze nem leszek ettől örök életű, de jobb, ha nincs fájdalom.

 

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1116/a-betegseg--es-fajdalom-nelkuli-elet-titkairol

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...szülő, aki megmentené gyermekükét a kemoterápiától?...

 

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Aggódó, gondoskodó szülő, aki megmentené a gyermekét a kemótól…, vagy akár az esztelen oltásoktól?

Hidd el, nem akarlak megbántani, hiszen csodálom a Női nemet, és az erejüket, de pont Te Magad juttatod oda gyermeked (betegségek, depresszió…), azzal, amivel eteted! Tudjátok, azt mondják, hogy: „A törvény nem tudása nem mentesít.” Ez igaz! A legfontosabb dolgokat nem oktatták direkt, mert a beteg emberek anyagilag jól kifizetődőek. Így a visszatartott információk, az elferdített igazságok, az emberek félrevezetése (reklámok, oktatás…), megszülte ezt állapotot, hogy Anyák ölik gyermekeiket, azzal, amivel etetik Őket, és ennek nincsenek tudatában. Persze ezt nem kell elhinned! Várd nyugodtan a csodát, hogy majd más megoldja ezt helyetted!

 

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1116/a-betegseg--es-fajdalom-nelkuli-elet-titkairol

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...ízületi problémával küszködő?...

 

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Egy ember, akinek annyira fájnak az izületei, ha megmozdul, sokszor majd be tojik a fájdalomtól?

 

Te is elhiszed, hogy nem lehet segíteni Rajtad, és csak szeded a fájdalomcsillapítókat? Pedig van más választási lehetőséged is, mint hogy tüneti kezeléseket végezz, vagy, hogy tovább mérgezd Magad gyógyszerekkel! Egyszerűen ne egyél többet húst, mert az abban lévő húgysav kristályosodik ki, és kerül az ízületeid közé felkarcolva ott a vékony hártyát, és indítja be a fájdalmaidat, az ödémásodást és az azt követő torzulást! Nekem ne gyere azzal, hogy humbuk, csak mert képtelen vagy lemondani egy hónapra a húsról, hogy megtapasztald, igazat mondtam! Nem véletlenül vannak a „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK” a Közösség kínálatában!

Tudj meg többet az igazi ételekről!

 

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1116/a-betegseg--es-fajdalom-nelkuli-elet-titkairol

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...fogyni vágyó?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Fogyni vágyó? Te, hajlandó vagy elhinni, hogy amit a Közösségen belül kínálunk, a „Gyógyító táplálékok” – és kevés mozgás –, nem csak egészséget, szép bőrt…, de ideális testsúlyt is eredményez (A1, B1)? Próbáld, ki, és meglátod!

 

Lásd: http://letunkert.hu/menuk

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...cisztás fibrozisban szenvedő...?

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Cisztás fibrózisban szenvedő? Ugyan mi az? Ahogy a leírását néztem, még az orvosok sem tudják, és egy csomó betegségnek tartott dolgot soroltak alá, mint ha tisztában lennének azzal, hogy tudják mivel állnak szemben. Pedig sokan közülük nem tudják, mint ahogy azt sem, hogy mi a kapcsolat a betegség és táplálkozás közt.  Nem azért nem tudják, mert buták! Azért, mert nem tanították, mióta bevezették a gyógyszertant. Nem is fogják tanítani, mert kúrva sok pénzt hoz a gyógyszer a Tőkének, az emberek pedig nem számítanak! Az emberi élet a legolcsóbb a Tőke számára. Nem kell megbotránkozni azon, amit mondok! Nézd csak meg egy, céget, a gép többet ér, mint az ember!!!

 

És még valamit! Nincs öröklött betegség! Öröklött konyha van, mert a gyerek azt eszi, mint a szülő, és hasonló a genetikájuk is. Persze ezt sem kell elhinned.

 

A szervezetben az egyensúly felborulását a bevitt többletek, és a hiányok okozzák!

Ha megfelelő időben és összetételben bevitt táplálék neve: „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK”!  Működése egyszerű: nincs benne káros anyag – már amennyire ez lehetséges – és összetételénél fogva magas energiatartalma van. Ha ez megvan, az „energiát” a szervezetet gyógyítására fordítja, és egyszerűen helyre állítja szervezetedben az egyensúlyt.

 

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1116/a-betegseg--es-fajdalom-nelkuli-elet-titkairol

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...szervátültetésre váró?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

A szerv átültetésre váró? És mit cserélnek? Netán vesét? Na és legalább már tudod, mitől ment tönkre? Ne hidd, hogy sorscsapás! Ne hidd, hogy Te nem tettél azért, hogy tönkremenjen! Sokszor jön jól a tudatlanság, hogy másokra mutogathassunk, mint ok. Kíváncsi vagyok, meddig akarnak az emberek még úgy élni, hogy ha betegek, az orvos a felelős, ha megélhetésükről van szó, a politikus, ha meg a lelki üdvükről, akkor a papok a felelősek.

 

Mondjak egy érdekességet Neked? Tudtad, hogy a vesék többsége pl. a bevitt többletfehérje miatt megy tönkre? Hogy gondolod? Hogy Te csak a megadott 100-130grammot vitted be, ahogy azt a szakértők, és a médiák is javasolják? Hát…, nem szívesen mondom, de Téged is átbasztak, mint szart a palánkon drága barátom, mint ahogy engem is, csak én váltottam, és életben maradtam, nem úgy, mint sok „sorstársam”. Hogy mivel vertek át? Valójában a napi fehérje szükséglet, 30 gramm körül van egy felnőtt embernek. A VHO, az Egészségügyi Világszervezet adatai közt találod meg egyedül ezt az adatot, igaz, 40 grammot ír azzal a megjegyzéssel, hogy 10 gramm biztonsági tartalékot tettek rá.

 

Hogy miért vágtak át?

 

 

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1116/a-betegseg--es-fajdalom-nelkuli-elet-titkairol

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...nagycsaládos?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

A nagy családos? És Neked hogy megy? Van mit a „tejbe aprítani”, vagy nem igazán tudod megadni Gyermekeidnek, amit szeretnél? Vajon eljutottál már odáig, hogy a kötelező oltások valójában mekkora átverések, és csak a pénzről szól? Vajon, elhiszed még, hogy a jelenlegi – kötelező – oktatás, gyermekeidért van? Nem ez az oktatási rendszer nevelt bennünket bele abba, hogy olyan törvényeknek engedelmeskedjünk, melyet a Tőke azért hozott létre, hogy rosszabbul éljünk, mint a rabszolgák? Ez így igaz! A rabszolga tudta, hogy mi vár rá, és gazdáinak értékes volt, mint munkaerő. És mi? Mi értékesek vagyunk, vagy eldobhatóak, mert van belőlünk annyi, mint a lószar?

 

Milyen jövőt szánsz gyermekeidnek? Nem lenne jó, ha iskolába nem azt kellene tanulnia, hogyan kell benyelni a képtelennél képtelenebb törvényeket?

 

Azt merem állítani, hogy a Létünkért Közösség képes megteremteni magának bármit, csak….

 

Lásd itt: Az oltások, antibiotikumok és a népességcsökkentési program

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...élkerülők, aki az egészséges életmód híve?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Az egészségére tudatosan figyelő ember? És mit eszel? „ Paleaszart, vagy OrbitAbbderot”? Miért nem valami egyszerűbbet, és megfizethetőbbet a Közösségünkbe?

 

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1158/a-%22gyogyito-taplalekok%22-helyes-hasznalata

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...a munkanélküli?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Ember vagy, akinek nincs munkája? Akarsz dolgozni? Nem igazán mi? Hidd el én sem! Nálunk a Közösségben akad tenni való! Nem is kevés. De én nem szeretném, hogy azzal foglalkozz, amit nem szeretsz csinálni!  Hidd el, minden besorolás ellenére, melyet e társadalom hajtott végre Rajtad (diploma, végzettség…), olyan értékeid vannak, amikre embertársaidnak szüksége van! A „Természet” nem csak a szervezet felépítésében alkotott tökéletes, de a felmerülő igények, vágyak, és annak kielégítésének lehetősége is össze van hangolva kellőképp. Az más tészta, hogy mit műveltünk az emberekkel, reklámokkal, médiával, neveléssel, oktatási rendszerrel, vallásokkal, etikai-, erkölcsi-, és egyéb szabályokkal.

 

Ebben a Közösségben, önmagad lehetsz! Önmagad, és képességeidet ajánlhatod be, és a másik Tag „veheti azt ki”, miközben egymás megélhetését biztosítjuk ezzel!

Szarom, le hogy van e papírod, arról, amit szeretsz, és tudsz is nyújtani! A lényeg, hogy amit csinálsz, azt szívesen csináld, és az biztos, hogy gazdára talál egy másik tagnál!

 

De ha úgy döntesz – kis befektetéssel – lehetsz a Közösségünk „Ellátó Tagja is”!

 

Lásd: http://letunkert.hu/hirek/1145/kredit-szerzesi-lehetoseg-a-kozossegben

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...gyomorproblémás?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 Gyomor gondokkal küzködsz? Mi a gond? Beszorult a kaka, és csak pár naponta sikerül üríteni? Vagy éppen ellenkezőleg? Fofol, mint Mirtil cica, a ló adagnyi hashajtótól? 
Nem véletlenül igyekszem a normális kajákat és alapanyagokat bevinni köztudatba! A rostban gazdag élelmiszerek, megoldják ezeket a gondokat is! Nézd Te is végig a „Betegség-, és fájdalom nélküli élet titkait!”

Lásd: http://letunkert.hu/blog/1116/a-betegseg--es-fajdalom-nelkuli-elet-titkairol

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...depresszió?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Depressziós, vagy még annál is rosszabb? Nehéz elhinni, hogy csupán élelmiszerekkel, és természetes gyógymódokkal igazán jól kezelhető?  Tudtad ezt, például a hajdináról?  Rutinsav hatóanyaga javulást eredményez depressziós esetekben, egyben nyugtató és serkentő hatása van… Itt, a Közösségben hozzáférsz mindkettőhöz! 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...kamasz és szülő?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...sportoló?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...kisállat tulajdonos? (beteg állatok megsegítésre)...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...sznob?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...önfenntartó, és közösséged?...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...lázadozó, utcára szervező, vagy ott megjelenő tiltakozó?..

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...a jól menő vállalkozó, vagy az, amelyiket tönkre tettek a multik, vagy a folytatott üzletpolitika?...  

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


 

Partnerek lehetnénk!

- ...vega, vegán, diétás, nyers éttermek (úgy, hogy ne konkurenciának tekintsenek)

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...hagyományos éttermek

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...kistermelők

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...cafetéria partnerek

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...vega, vegán, diétás boltok

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...hagyományos üzletek, zöldségesek

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


-... civil szervezetek, egyesületek, alapítványok (a különféle betegekért, egészségért, kistermelőkért)

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...orvosok, dietetikusok, bőrgyógyászok, nőgyógyászok, stb...

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...tanárok, professzorok - Zoltánnak esetleg vannak szakmai ismeretségei?

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...magán óvodák és általános iskolák, alternatív középiskolák

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...önfenntartók és önfenntartó közösségek, ökofalvak

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...idősek otthonai

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...közösségi kertek

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!


- ...kertészek

Azt kérdezed, hol vagy TE ebben? Nézzük!

 

Ki vagy Te?

Ihletre várok :) 

Akkor jössz?

Vissza a listához!

 

FŐOLDAL <<< RÓLUNK <<< | ARCHÍ AKTUALITÁSOK <<< | TAGSÁG IRÁNT  ÉRD... <<< | IDE TARTOZOL, DÖNTSD EL!