jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Az életmentő kúrák.

Én magam is sokat köszönhetek a léböjtkúráknak, hiszen annak idején nem maradt más választásom, az életbe maradásért, mint életmód váltás. A növényi étrend, a léböjtkúrák, és a rendszeres mozgás minden várt eredményt felülmúlt. Egyszerűen „nem volt testem”. Legalábbis nem éreztem hogy van. Nem volt túlsúlyom, és semmilyen fájdalmaim. Egyszerűen nem éreztem a testem. Nem volt alvás igényem sem, de ez nem azt jelentette, hogy nem tudtam mit kezdeni magammal. 

Kb. 7 évvel ezelőtt fejeztem be ezt az életmódot, és csak a vegetáriánizmust hagytam meg belőle, amibe húson kívül más ételek beleférnek. Ez fele olyan jó nincs élettanilag, mint a tisztán növényi étrend, ha az egészség a cél. Van túlsúlyom, rossz közérzetem, és egyéb nyalánságok, de ez az én döntésem volt.

Talán most, hogy a Létünkért Közösség tagjai részére (egyenlőre Budapesten) tudom biztosítani a legjobb kúra lehetőségeket, én magam is végig csinálom, és újból elkezdek „mozogni”. Még az életkedvet is képes visszaadni egy ilyen kúra, nem csak az egészséget!

A leghatékonyabb kúrákat tesszük lehetővé a Közösség Tagjainak! 
-    Breuss, kúra (Ide kattintva tanumányozhatod át, helyes alkalmazását, hatásait!)
-     citrom kúra (Ide kattintva tanumányozhatod át, helyes alkalmazását, hatásait!)
-     búzafűlé kúra (Ide kattintva tanumányozhatod át, helyes alkalmazását, hatásait!)

Minden segítséget megadunk ezekhez, amit csak tudunk! Nem csak elkészítjük Tagjainknak, de segítünk is, mert ezek a kúrák – rosszul alkalmazva – árthatnak is, akárcsak a helytelen táplálkozás. 

Fontos tudni, hogy ilyen kúrák alkalmával a feloldott méreganyag szervezetből való távozása nem kívánt tünetekkel járhat, mint rosszullét, hányinger, hányás, hasmenés, igen búzös lehelet, rossz vérkép (hiszen a feloldódott szennyeződések a vérbe kerülve vezetődnek ki a szervezetből)…, de ezek a távozó méreganyagoknak köszönhető. 

Azt is fontos tudni, hogy szívesen fognak Benneteket ijesztgetni „okos emberek”, akár orvosok is, hogy lebeszéljenek ilyen kúráról, vagy legalább módosítsanak rajta "jó tanácsokkal", de óva intelek, hogy változtass a kúra menetén! Ha megkérdezel olyan embereket, akik tisztességesen és jól csinálták végig, megdöbbentő eredményekről számolhatnak be Neked!
Igen, a rák is visszafordítható, mint számos más gyógyíthatatlannak hitt betegség! Igaz, kemóval, és egyéb az immunrendszert gyengítő dolgokkal nem fér össze!

Kérlek, ne kezdj bele egyedül!!! Szólj, akár nekem, hogy előtte beszéljünk, de csak miután tisztességesen áttanulmányiztad a leírást, és maradtak kérdések, vagy csak lelki erő, megerősítésre vágysz! Szívesen segítek. A www.letunkert.hu honlapon keresztül tudod felvenni velem a kapcsolatot! 

Aki ilyen kúrát akar kezdeni, az szóljon, mert még „bentlakásos”, formában is igyekszünk megszervezni, úgy, hogy életmód oktatás is lesz benne! 

Barátsággal: a „Bolond”

2015. május 23.