• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Ezt is érdemes elolvasni - talán!

Vissza!

Kedves Érdeklődő!

Számtalan szöveget olvastam már, hogy segíts ezen, segíts azon, mert ez így, az úgy járt. 
Számtalan szerveződést látok, akik megpróbálják jobbá tenni saját és környezetük életét, több- kevesebb sikerrel. 
Aztán vannak olyanok, akik látják, hogy az összefogásban van az ERŐ(s), és nagy reménnyel igyekeznek beintegrálni másokat, saját csoportjukba, szerveződésükbe, de kevés sikerrel – sajnos.

Mi van akkor, ha azok a szerény sanyarú egyéni sorsok – amiért felszólaltok – rendeződnek, ha társadalmi szinten képesek vagytok rendezni az életet? 
Én a magam részéről úgy gondolom, hogy azért vannak sokan „nyomorban” (szellemi is!), mert azoknak akiknek van, nem hajlandók megosztani másokkal amijük van. És ez most kurvára le van egyszerűsítve.

Az összefogásban, valóban nagy erő van! Nem hiába törekednek a vezetők a megosztásra. 
Azt látom, amikor egy társaság alakul valamilyen néven, és igyekszik életeket megkönnyíteni, sok esetben nem lépnek túl magán a szón, a tettekig. Ha igen, akkor „erőszakot” válasszák. Neki mennek egy felépített rendszernek. 
Én a magam részéről nem vagyok az erőszak híve. Úgy gondolom, hogy egy párhuzamosan épített alternatíva, életforma, ami sok embernek tetszik, képes olyan csoportos tudatot formálni, ami képes egy élhetőbb világot megteremteni. Ennek létrehozásához az elmúlt évek, évtizedek tapasztalatai igazán jól jönnek.

Nekem is vannak tapasztalataim. Tudom, miért nem megy az összefogás például. Nem megy az összefogás még akkor sem, ha a cél közös, nevezetesen egy élhetőbb világ. 
Miért nem? Bár a célnak ugyan azt nevezik meg, az indítatásuk, a megközelítési módjuk más.
Az ilyen törekvő csoportok neveket kapnak, neveket adnak Maguknak. A név aztán igyekszik tükrözni „HITÜKET”, és akik abban hajlandóak hinni, vagy a vezetőjükben bízni, vagy mert meggyőzték Őket, hogy az a helyes út, csatlakoznak. Aztán ezeknek a csoportoknak a vezetői megvannak győződve arról, hogy Ők csinálják jól. Pedig mindenki igyekszik tenni a maga módján a célért, csak másként. Az is nehezíti az összefogást, hogy idővel az ilyen csoportok vezetői, már olyan hatalmat érzetnek, vagy éppen anyagi előnyt, amiről nem tudnának lemondani, féltik azt. Pedig nem kellene!

Bátorkodom nagyképűen úgy gondolni, hogy olyan lehetőséget sikerült összehozni, mely mellett nem érdemes elmenni sem egyénnek, sem csoportnak. 
- A „LÉTÜNKÉRT” (.hu), rendkívül nagy lehetőség, csak fel kell fedezni, és használni!
- A „LÉTÜNKÉRT” oldal nem vesz el senkitől semmit. 
- Nem támaszkodik múltra, és követel annak jogán semmit, a jelenre koncentrál, és abban való tennivalókra.
- Nem vesz el senkitől semmit! Sem vezetőktől hatalmat, sem csoportok identitását, mert nem tartozik senkihez, és semmihez! Sem politikai, sem vallási szervezethez. 
- A „LÉTÜNKÉRT” lehetővé teszi, hogy az emberek egymás közt cserét bonyolítsanak le. Árut, árura, szolgáltatást szolgáltatásra, vagy éppen szolgáltatást árura cseréljenek. Közös beszerzést is végezhetnek az oda regisztráltak... Ezt megkönnyíti, egy beiktatott cserealap (KREDIT), és a saját nyilvántartás. 
- A „LÉTÜNKÉRT” –nek, már saját kisüzeme, raktára van, ahol fogyasztásra alkalmasabb élelmiszereket gyártanak, illetve a Regisztráltak is készíthetnek benne, amit szeretnének. Ezeket el is tudja juttatni a háztartásokba. 
- A „LÉTÜNKÉRT” nem papír alapon működik, és nincsenek nevek, csak számok, és csupán számok cserélnek számokat (Tagszám/értékszám). Igazságosan működik, mert kivenni az tud, aki be is tesz! (Áru, szolgáltatás, fedezet)
- A „LÉTÜNKÉRT”-en belül a csoportok megtarthatják saját identitásukat, hiszen vezetőik kezelhetik saját Tagjaikat…

A „LÉTÜNKÉRT” nem más csak egy „GÉP”, mely lehetővé teszi, hogy különböző gondolkodású, vallású, más elveket valló emberek összekapcsolódjanak áru, szolgáltatás, tudás... ajánlataikkal, ami meghatározza a tőke áramlását, és magát a társadalmi tudat formálást is!

Nem kérem, most hogy oszd meg másokkal ezt a lehetőséget, de jól teszed ha megteszed, és azt is, ha regisztrálsz és felajánlod amid van! Nem kell hozzá semmi (ingyenes), sem őstermelői, sem végzettség, csak TE és amit TE szeretsz csinálni az életben! Hidd el, másoknak pont arra van szüksége, csak a mostani rendszer direkt gátakat szab ennek, különböző félelmek elültetésével és szankciók alkalmazásával.

Egy - javakban - roppant gazdag bolygón-, és országban élsz!
Ne dőlj be, hogy nélkülözni kényszerülsz egy festett papírdarab miatt (pénz).
 Nem a pénz teremt, hanem a tudat, a szó és tett által!

Vissza!