• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

A KREDIT varázslatos ereje.

FŐOLDAL <<< | RÓLUNK <<< | BLOG <<< | GYIK <<< | A KREDIT VARÁZSLATOS EREJE

Természetesen nem én találtam fel a spanyolviaszt.

Vannak és lesznek is olyanok, akik – amikor találkoznak ezzel a kezdeményezéssel – úgy gondolják: „Mit képzelek én!” – hogy beleköpök a levesükben, hiszen náluk már van ilyen jellegű kezdeményezés. Ennek csak örülni tudok, és bíztatni, hogy legyenek ezek a rendszerek összekapcsolva!

Teljesen tisztában vagyok azzal, sokan vagyunk, kik úgy gondolják, hogy nem mulattuk mi el azt a pénzt, amit velünk akarnak kifizettetni, külföldi tartozás címén. Kifizettetik úgy, hogy már kifizettük, Isten tudja hányszorosát. Elvitték és viszik nyersanyagainkat, kizsigerelik a munkaerőinket... és még sorolhatnám. És e közt a sok ember közt akadnak olyanok, akik ötleteikkel, erőikkel tenni kívánnak ez ellen a kizsákmányolás ellen, és tesznek is.

Mindenki meg van győződve arról, hogy az Ő elképzelése a legjobb, és leghatásosabb, ha éppen ennek a helyzetnek a megoldásán agyal, vagy tesz is érte. Aztán vannak emberek, akik ennek ellenére meghallgatnak másokat, és képesek azonosulni mások elképzeléseivel, mondván: „Igen igazad van, így jobb lesz mindnyájunknak!”

Veszem a bátorságot és azt állítom: „Amit akarok, az mindnyájunknak jobb”! Még azoknak is, akik úgy érzik, a legtöbbet veszíthetik.

Ha van olyan kis társaságod, akikkel a honlapon látottak felé „halad”, vagy szeretne, és már van is valamilyen működtetett kis rendszerük, gyere és csatlakozz!

Össze kívánom kötni a kis apró sejtként működő kezdeményezéseket, Számukra jobb ellátást biztosítani minden téren, és az összefogás erejét biztosítani Nekik.

Nem kell aggódni, én nem veszek el semmit Tőled! Adok! Adok, és én is gazdagabb leszek, bármennyire is hihetetlen! 

A KREDIT és használata

Ma mindent, ami világunkban van, a pénz mozgatja. A pénz mindent ural, minden annak hatására mozdul meg, indulnak meg energiák, hiszen mindent a gondolat hoz létre, és ha van pénz, úgy megindul a gondolat, hogy ezt, vagy azt már létre lehet hozni. A tőke mozgatja a politikát, a gazdaságot..., de még a vallásba is beleszól.

Az emberek pénzhez kötött tudata igen erős. Az emberi gondolkodás a teremtést illetően, valahogy így zajlik többnyire: „Ha nincs pénz, nincs semmi.” Ez így igen negatív eredményekhez vezet.

Itt ebben a rendszerben egy kis „cselhez” folyamodunk és becsapjuk az agyat, hogy újra és újat teremtsen. Tesszük ezt az mellett, hogy közben valóban használjuk a pénzt, csak másként. Nincs bankár, ingyen élő ebben a rendszerben. Ugyan akkor olyan, mint egy „ÁLLAM”. ÁLLAM, az Államban. Ebből a rendszerből ki is veheted a betett pénzedet.

Majd meglátod, hogy ebben a rendszerben mennyivel többet ér a pénzed, a munkád, a befektetett energiád… Értéke itt sokkal több, mint amennyit a „Tőke” ad – jelenleg –  Neked.

Itt még én is akkor megyek nyaralni ebből, ha „Te is jössz”! Persze annak függvényébe, hogy Te mennyit tettél be!?

Ebben a rendszerben mindent KREDIT-ben számolunk el. A pénz itt csak annyiban játszik szerepet, mint egy régi autónál a kurbli. Beindítjuk vele az autót, és megmutatjuk az „önindítóval” rendelkező Tőkének, hogy ezzel az autóval még messzebbre is eljutunk, mint Ő.

Szóval:
Minden – ebbe a rendszerbe kerülő pénz, munka, termény, eszköz, szolgáltatás.. mind-mind KREDIT-ben van megjelenítve. (Ez teszi lehetővé, hogy az is érvényesüljön, kinek nincs pénze, de van almája, munkaereje)…Így is számolnak el a Tagok, és a rendszer, egymás közt. A KREDIT kezelése roppant egyszerű lesz! Okos telefonról, vagy számítógéppel, bárhonnan elvégezhető internet segítségével a KREDIT mozgatása. Az Ellátók, boltok, éttermek, szolgáltatást végzők…, akik a rendszerhez tartoznak, el tudják ezt végezni. És persze minden Tag, aki rendelkezik internet hozzáféréssel! 
Vásárlás, vagy szolgáltatás esetén egy kód megadásával megtörténhet a KREDIT átutalás, akárcsak a szupermarketekben. Az átutalás összegének beírásakor, a rendszer kiírja, hogy a lekérendő összegre van - e fedezet, azaz a tranzakció végrehajtható e. Érdekesség, hogy a megfelelő pénz érték mindig ott lesz a KREDIT mögött! Ahhoz, hogy a rendszerünkben lévő és egyre bővülő árukhoz, szolgáltatásokhoz hozzáférj, rendelkezned kell feltöltött vagy tevékenységgel szerzett KREDIT-tel . Méghozzá legalább annyi KREDIT-tel, ami fedezi azt, amit „elvinni, igénybe venni” szeretnél. 

Hogy miért, és hogyan?

 Mert Te, mint tag – az Összefogási céloknak megfelelően –, megbízod a Közösséget hogy vásároljak be neked, mert tudod, hogy olcsóbban jut a Közösség áruhoz. Olcsóbban, mert egyszerre több embernek is bevásárol a Közösség, így kedvezményt kapunk.  Ráadásul jó minőségű – legalábbis remélem – Magyar terméket, szolgáltatásokat várhatsz. (A rendszer bizalomra épül, bármennyire is nehéz ezt „megemészteni”. Ugyan akkor, ez biztosítja a biztos működésünket!)

Lesz úgy, hogy nekem is szükségem lesz valamire Tőled, így előfordul, hogy azt mondom, ezt nem kell kifizetned, mert cserébe jól jön nekem a Te tanácsod, hiszen beteg vagyok, és Te pont egy jó természetgyógyász, vagy orvos vagy.

Aztán meg itt van Kis Pista is, akit általam ismertél meg, mivel Neki is én szoktam bevásárolni. Pista villanyszerelő, ami viszont Neked jön jól, mert orvosként mit sem konyítasz a villanyhoz, és a villany pont tönkrement. Pista megcsinálja a villanyt Neked, én cserébe Pistának bevásárolok, így letudtam az egészségügyi költségeket, ami amúgy is olcsó volt, (fele), mert nem akartál sokat nyerni rajtam, tisztességből, ismeretségből, becsületből, na meg azért, mert tudtad, hogy én nem foglak „felnyomni” semmilyen hivatalos szervnél, csak mert ilyen jó voltál hozzám. Na jó, most ez az EÜ-s dolog nem a legjobb példa jelenleg, mert még sokaknak van TB-je…, de meddig?!

Na, ezeknek a lebonyolítását segíti az KREDIT, mint elszámolási egység. Ügyelsz arra, hogy fel legyen töltve a számlád, legalább annyi KREDIT-re, amennyit előre láthatólag használni kívánsz! (A honlapon fel tudod tölteni! PayPal, átutalás… Legjobb a PayPal! De ha Te nem vagy képes erre, a 100-as pontokon is megteheted, ami olyan, mint egy kis bolt, de itt ellátó helynek nevezném.)

Mint azt említettem, a Közösség Összefogási támogatásokkal működik, melyet  a rendszer működésre, fejlesztésre fordítunk. Ez egyfajta Közösségi "ADÓ", amiért cserébe – első lépésként – jelentős kedvezményt kapsz a központi kínálatból (Lehetnek ettől eltérések termékeknél, szolgáltatásoknál!). 

Lehetőséged van átadni (átutalni, fizetni) az KREDIT-tel másik tagnak. Ez az KREDIT átutalás lehetővé teszi az egymás közti áru-csere-kereskedelm-et, ami a kitűzött célok közt a szociális-, és megélhetési támogatásnak felel meg.. Akinek nincs internet ismerete az megkérhet ismerőst, hogy nyisson neki számlát, vagy az Ellátópontok valamelyikén lehet ezt kérni!

Egy példa árucsere-kereskedelemre: Gizinek van egy hűtője, amit eladna. Itt a rendszeren belül biztonságosabban megteheti, ha a vevő egy másik tag. A hűtő pl 25000 KREDIT .. Persze Gizi hűtője, felkerül a kínálatba a webre az adott helyet, vagy Ellátó pontot megjelölve, ahol a hűtő átvehető. (Ilyen esetekben a szállításról a tagok egymást közt intézkednek! Persze ez egyben egy lehetőség az egyik tagnak, hogy KREDIT-et szerezzen, ha van autója és elvállalja a szállítást, vagy éppen szívességet tegyen egy Ember Társának!)

Mint azt említettem, a  „100-ok”, és az „1000-ek” oszthatnak ki, utalhatnak át KREDIT-et, saját számlájukról, akár csak bármelyik Tag, de itt történhet az KREDIT feltöltés is személyesen. 

Ez teszi lehetővé, hogy a Tagok a hozzájuk legközelebb helyen adhatják le terményeket, feltéve, ha szükség van rá. 

A helyileg – és nem központilag – KREDIT-ért felvásárolt, és más Tagnak átadott termény, vagy bármi, csak helyileg finanszírozható. Ez azt jelenti, hogy ahol leadja kínálatát a Tag, ott helyben megkaphatja érte az KREDIT-et, vagy mást, amit szeretne. Figyelmeztetés! NEM ÉRDEMES A KÖZÖSSÉG RENDSZERÉT KIKERÜLNI, MERT CSŐDHÖZ, és súlyos – állami – bírságokhoz VEZETHET! Gondolja át, aki azon töri az agyát, hogy hogyan tud minél többet elvinni ebből a rendszerből! Csak annyit vegyetek ki, ami Nektek kell, ne másoknak adjátok át! Inkább ösztönözzétek, hogy legyen Ő is Tag!)

" KREDIT FELTÖLTÉS" belépés után lehetséges!

FŐOLDAL <<< | RÓLUNK <<< | BLOG <<< | GYIK <<< | A KREDIT VARÁZSLATOS EREJE