jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Én így levelezek - egy új belépő

Kedves Enéh!

Isten hozott! Azt szoktam mondani az embereknek, a lehetőségek határtalanok, és ezzel semmit nem túloztam! :) Több mint 6 éve álltam neki ennek ez egésznek a felépítésének. Nem vagyok híve semmilyen erőszaknak és "ezt kell tenni", dolognak. Azon kevés emberek közé tartozom, akik feltétel nélkül hisznek a szabadságban. Helyesbítek! Nem  hiszek, hanem tudom, hogy létezik, hiszen létezik a kötöttség és rabság is, egymás nélkül nincs tapasztalati lehetőség. Nem igaz? Azt is tudom, hogy az emberek vágyják ezt, akár csak a félelemnélküliséget. A lehetőség mindig ott van életünk megváltoztatására, egyénileg ép úgy, mint társadalmilag.

Tudod a társadalmi élet kialakításához némi "összehangolásra" van szükség. Ez eddig is megvolt (média, oktatás, vallás...egyéb), de ami eddig volt azt engedte megtapasztalni a legtöbb embernek, hogy mi az ami kellemetlen számára. Az ami kellemetlen, azt az ember úgy azonosítja be, mint "ROSSZ" dolgot. Ebből következik, hogy ami kellemes számára azt úgy hívja az életben: ˝JÓ˝. Pedig ezeknek a dolgoknak csak egy célja van. A megtapasztalás, a megélés, és az ezekhez való hozzáállás (döntés, hogy mit hiszel a történtekről), ami aztán megszüli a következő jövőt.

˝Izgalmad˝, lelkesedésed, már ami e kezdeményezést illeti, nem alaptalan. Hálát mondok a Jó Istennek, hogy akik 100-as pontot vállaltak, látnak fantáziát ebben az egészben, és túl látnak a - pillanatnyi - haszonszerzésen. Legalábbis többségében.

Döntéseimet, érzésből hozom. Nem is gazán tehetek mást, ˝agy hiányában˝. :)  Úgy érzem, kiváló 100-as ellátó lehetnél Érden, a kérdés, vállalod-e?  Ha igen, csak írd meg telszámod, és én elmondok mindent ezzel kapcsolatban.
 
Ami a Korona-hoz jutást illeti, valahogy így magyaráznám: 
Mindent energia mozgat. Az energiát a tudatunk (gondolat, hit). Az emberi tudat hozzá van kötve a pénzhez, mint egyfajta eszköz, melynek hiányában a dolgok ˝állnak˝, nélküle nincs mit tenni, az ÉN meg van bénítva.

A mi bankunk a ˝SZÍVESSÉG BANK, vagy "Korona BANK˝ - nevezze mindenki úgy-, és ahogy akarja az ember (Állam bácsi, és Apeh néni, csak szívesség banknak!), lehetővé teszi, hogy egy kicsit elrugaszkodjanak az emberek a gondolattól, ha valamire szükségük van, ahhoz pénz kell. És most had idézzek Neked egy mondatot egyik kis filmecskémből: ˝Meg kell értenetek, ha a kórház össze akar dölni, nem pénz kell a hozzá, hanem tégla. A téglát sem a pénz rakja egymásra, hogy kórház legyen belőle, hanem az emberi kéz. És a tégla sem pénzből van, hanem agyagból...˝ Élet ma, élet holnap

Gondolom érthető, kedves Enéh (ahányszor nevedre gondolok, elmosolygom magam, ez valóban TE vagy :), pedig még nem is láttalak). 

Szóval a mi bankunkban szívességért szívességet. Mi az ami Benned van? Mit tudsz adni másoknak? Mi az-az energia, amit szívesen megmozgatsz másokkal, mi az, amit szeretsz csinálni? Nos, azzal fizess! 
Én nagyon jól tudom, hogy a világ, a természet csodái - nem csak az ember - tökéletesen van összerakva. Ez a tökéletesség, nem csak szíved lüktetésében és annak betöltött szerepében van meg, hogy ellássa tested minden részét a megfelelő elemmel, hanem az élővilág - és az emberek számára élettelen világ - egymásrautaltságában is. Azt akarom mondani, hogy a Te értékeid, még ha nem is engedte kibontakozni ez a rendszer (oktatás, szülők, elvárások...), ott vannak. Ezek olyan értékek, melyeknek megteremtése Számodra örömmel tölt el, és nem, hogy lemerít, mint a munka - amit sok ember kényszerből végez -, hanem feltölt, boldoggá tesz.

Nos ez a ˝VALAMI˝, amiről beszélek, és ott van kivétel nélkül minden emberben, és minden emberben más, olyan mennyisségben, és olyan nagyságban van jelen, amennyire a körülötted világnak - benne az embereknek is - szüksége van, magához az élethez.

Vannak emberek, akik tudnak ebből megélni, és jól megélni ebben a világban. Mondhatom, hogy hobbijuk a munkájuk. 
(Ettől jó egy szakács pl.! Szereti amit csinál, ezért jó olyan finom a főztje.) És vannak - sajnos nagyon sokan -, akik egy életen át közelükbe se kerülnek álmaiknak, mert a rendszer melyet felépítettünk, elvette az Ő Önmagukba vetett hitüket. Hogy mivel? Nézz rám! Egész életemben nem hallottam mást mint, hogy: ˝Mi lesz így belőled édes fiam...?˝ - mondták a tanárok az iskolában, mert bizony nem elég hogy soha nem tanultam, de olyan kúrvára rossz kölyök voltam, hogy annyit kaptam (körmös, pofon, pajesz tépés... akkor még szabad volt ilyent tenni a tanároknak, igaz jobbak voltak a gyerekek, ha a társadalmi elvárást nézzük), hogy mások már a fele annyi verés miatt is feladták Önvalójukat.

De végül is mi a fenéért születtem Erős Győzőnek? Nem igaz?
El tudok kalandozni, mi? :) Szóval, ennek a banknak segítségével, az emberek "álmaik" lehetnek, már ha még vannak, vagy emlékeznek rá egyáltalán, és nem ˝verték˝ ki belőlük, elvárásokkal törvényekkel, félelmek elültetésével. 
 
Szívességet teszel másnak kedves Enéh, és itt szívességet kapsz majd mástól. Én csak egy dolgot teszek. Nyilvántartom a szívességeket. Amíg nem talál rá valaki az ellenértékre e rendszerben - melynek ideje rohamosan csökken majd -, addig én őrzöm Nektek pénzben az ellenértéket. Amíg nem jelentkezik igény a TE cseretárgyadra, vagy szolgáltatásodra, amit Korona-ra cserélhetsz, addig letétbe át utalod nekem megőrzésre. (Megjegyzés rovatba neved és kódszámod, és lehetőleg a PayPal-t használd, mert egyből megjelenik a Korona, míg banki átutalásnál 24 óra is eltelik) letunkert.hu/rendkred 
 
Nem kell ám megijedni Kedves Enéh, nem írok mindenkinek ilyen hosszú levelet, de most úgy döntöttem, ezt beteszem a blogba, ki tudja, talán másoknak is jól jön, akár érzelmileg is! :)
 
Szeretettel: a ˝bolond˝ :)

----------------------------------
Előzmények:
----------------------------------

Sent: Friday, November 08, 2013 2:09 PM
Sziasztok!
Szeretnék klubtag lenni.
Minden jót kívánok: Enéh

--- 2013. november 8. 18:38 gmail fiok írta
Isten hozott Enéh!
Regizz be, és pipáld ki közben, hogy klubtag!
Szép ez a név! Fiu vagy lány?
Nem viccelek, valóban nem tudom!
üdv: Győző

--- Sent: Saturday, November 09, 2013 8:41 AM
Szia Győző!
Mostanában keresem magam és ezt a lánynevet találtam, amit szívesen viselek, egy ősi magyar név.
Minden jót: aliasz Sz… Margit :Enéh

--- 2013. november 29. 17:04 gmail fiok írta
Szia Enéh!
Végül is nem jöttél közénk? :)
Üdv: Győző

--- 2013.11.29. 21:25 ezt írta Enéh
Szia Győző!
Mindig kapok hírlevelet, olvasom és nézem őket. Tegnap pont Téged néztelek egy iskolás csoportnak tett előadásodon. Lehet, hogy ez nem egyenlő a közétek tartozással? Kérlek, rágd a fülembe, hogy mit kell tennem a közétek tartozáshoz!
Szia Enéh

--- 2013. november 29. 22:05 Győző Erős írta
:))) Igazad van! Nem volt valami egyértelmű, és ahogy visszakérdeztél, még kérdésem is értelmetlennek tűnik, még számomra is. Elnézést! Talán azt akartam tudni, hogy regisztrált tag vagy e a letunkert.hu-n? 
Üdv. Győző

---Sent: Saturday, November 30, 2013 8:41 PM
Szia Győző!
Most már regisztráltam és küldöm a népet, az első Elvira lesz. Nagyon lelkesít ez amit csinálsz, hogyan lehet Korona-t kapni, dolgozni érte Érden? Pénzért is lehet venni ételeket? Szia Enéh