• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Ajánlat éttermeknek

 

FŐOLDAL <<< | RÓLUNK <<< ÉRDEKLŐDŐ CÉGEKNEK... <<< | AJÁNLAT ÉTTERMEKNEK

Ajánlat éttermeknek

Erős Győző vagyok, a www.letunkert.hu egyik létrehozója.

Ez úton szeretnék ajánlatot tenni, közétkeztetéseknek büféknek, éttermeknek…

Mielőtt ajánlatom megteszem, elmondanám, hogy teljesen tisztán átérzem, az ilyen egységek vezetőinek helyzetét.

Van aki, elégedett a forgalommal, amit lebonyolít, van aki nem. E két pont közt húzódó skála aztán igazán széles, mint ahogy fa lehullajtott sárga leveleknek is milliónyi árnyalata van.

Ajánlatom több rétegű, és hiszek abban, hogy valamelyik felkeltheti érdeklődését azoknak, akik másokat etetnek ételeikkel.

Olyan előkészített ételeket, alapanyagokat ajánlok, ami jelenleg az éttermek több, mint 90%-ában nem található meg. Ez nem más, mint a bio-reform ételek, melynek élettani hatásai jóval kedvezőbbek annál, amihez hozzászoktunk az utóbbi időben. Azt is állítom, hogy csak az első pár pillanatban tűnik ezen ételek kezelése nehéznek, és bármelyik szakács – aki szeret és tud főzni – olyan ételkreációkat rakhat ezek használatával az asztalra, amiről álmodni sem mer!

Ezek az ételek nem csak mutatósak, de egészségesebbek is a megszokottnál.

Jó, ha végre megértik az étkeztetést végzők, hogy egyre több az olyan ember, akik keresik a „tiszta” ételeket. Ezek tábora egyre nő, több okból is. A civilizációs betegségek egyre durvábbak, és egyre korábban jelentkeznek az embereknél. Egyre többen keresik gyógyulásukat a táplálkozási szokásaik megváltoztatásában, és – megjegyzem – jogosan! Van, aki betegsége miatt kényszerül azon ételek fogyasztására, amiket itt most ajánlok. Van, aki beteg volt, és nem akar visszaesni a kínok közé, és vannak, vegetáriánusok, vegánok… Kik ilyen, kik olyan okból váltak azzá, amik.

Nem vagytok jelenleg képesek kitenni, azt amit Ők megesznek, vagy megennének. A rántott sajt – többségük nem is eszik már ilyent –, rántott gomba és karfiolon kívül szinte semmit nem tudtok adni ezeknek a betegeknek, vagy éppen egészségüket megtartani kívánó embereknek.

Ajánlatom a következő!

Teljesen felkészültem arra, hogy ezeket az ételeket Ti feltudjátok szolgálni a közreműködésünkkel, és ami fontos, a lehető legolcsóbb áron juthattok alapanyagokhoz.

Nem csak egy étlapot tudok adni, melyben a receptek is benne vannak, de az ételek élettani hatásai is! Ez nagy újdonság!

Köreteiteket kiegészíthetitek, 7 fajta gabonakörettel...

Köles köretBarnarizs köretTönkölybúza köret

..., krémleveseiteket, pedig ezek – hozzáválasztott zöldség – összeturmixolt változatával készíthető. Érdemes megnézni a bemutató videót!

 

Olyan tönkölybúzából (élettanilag az egyik legerősebb gabonafajta) készült húsokat, kolbászokat ...

...adunk, amiből, az ismert és kedvelt ételek egészségesebbé tehetők (brassói, kissebségi pecsenye (ha valaki nem érteni, valamikor cigánypecsenyének hívták, de elkezdtek tiltakozni rasszuk neve ellen), vagy bármi más. Ami fontos, elég tartósak, tartósítószer nélkül!

Ezen kívül van még sok minden!

Nos! Három lehetőség közül választhatsz nálunk, mint éttermes.

1. Megrendeled tőlünk – bolti áron – a termékeket, mi kiszállítjuk az adott feltételek mellett. Ha nem értenéd az adott mappában leírtakat, segítek.

2. lehetőség, hogy belépsz a közösségünkbe, és mint Tag (aki tagdíjat adott be), jelentős kedvezményeket kapsz a˝cserére felajánlott˝ dolgokból, amik lehetnek termékek, és akár szolgáltatások is. Bár Személyként léptél be a közösségbe, ez nem jelenti azt, hogy céged ne kapjon számlát!

3. lehetőségként, nem csak kibővíted kínálatod egészséges ételekkel, de a Létünkért Közösség Tagjainak, kedvezményt adsz az áraidból (min. 30%), és fizetségként elfogadod az un. csere dolgokat, legyen az áru, szolgáltatás, vagy KREDIT.

Ebben az esetben a saját neved alatt gyűlő KREDIT-et, tetszés szerint használhatod fel, akár ki is veheted az adott feltételek mellett.

KREDIT-et átadni akár okos telefonon is lehet másnak, ami egyből megjelenik a ˝címzett˝ számláján. Ez teszi lehetővé az azonnali ˝cserét˝ bárhol, még étteremben is!

Éttermesként, szolgáltatóként…, ismerd fel az ebben rejlő lehetőségeket, vagy, ha nem sikerült, hívj fel nyugodtan, és érdeklődj! Látogatóid számának fokozatos növekedése, egyéni számlád gyarapodása…)

Bármelyik lehetőséget választod, előtte mindenképpen érdeklődj a 30/905 7676-os telefonszámon!

Összeállítok Neked egy un. kezdő csomagot, benne leírással, hogy a dobozban talált alapanyagokból mit készítsen a szakács, és hogyan. Az már csak hab a tortán, hogy felkerülsz a térképünkre, és az ajánlatainkba! 

Együttműködés reményében: Erős Győző Tel: 06 30/655 5786

www.letunkert.hu

FŐOLDAL <<< | RÓLUNK <<< ÉRDEKLŐDŐ CÉGEKNEK... <<< | AJÁNLAT ÉTTERMEKNEK