jester foldal jesterclu főoldal

LÉTÜNKÉRT KÖZÖSÉG

  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Lehet, hogy ennél cifrábbat már nem is tudnék mesélni! - bio kapszulák

Közületek sokan – talán – el sem hiszik, amit most mondok el!

Van egy kedves barátom. Van több is, legalábbis remélem! :)
Régóta foglalkozik bio növények termesztésével, és bio minősítésű üzeme van. Mint azt már említettem egy előző írásomba, nincs ember a földön, ki ne hordozna valamilyen értéket, ami a másik embernek jól jönne. Nos, ez a barátom, megszállottja, vagy – talán – nem is jó ez a szó, mert negatív csengésű lehet. Inkább elkötelezettje a növények szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak, és régóta próbálja az emberek elé tárni a lehető legegyszerűbb, legkényelmesebb formáját annak, amit ezekből a legjobban optimalizálni tudott. Bio növényekből, kapszulákat készített, mely igazán figyelemre méltó.

Megismétlem, amit többször elmondtam már a múltban! „Nem vagyok elfogult, egyik termékkel sem!” Én csak igyekszem megosztani Veletek olyan információkat, melyek hiányában döntéseiteket nem tudjátok a lehető legkedvezőbben meghozni Magatokra, és szeretteitekre nézve. 

Szóval, a Barátomat megkereste a gyógyszergyártó cég, hogy felvásárolják a készítményét. Be is vizsgálták, és a következőkre jutottak. (Persze ezt Barátom nem mondhatja el, de én a „bolond” igen. Igen, mert a bolond – na meg a király – mindent megtehet végül is. Nem?) Megveszik a termékét – és most figyelj –, de 30 szeresére hígítják, és az ára 5400 Ft lesz.

Ezt kapjátok ki vazzze!!! Ugyan is, a megadott testterületre kifejtett hatása olyan összetett – mellékhatások nélkül –, hogy a gyógyszergyártó cégnek egyik terméke sem ennyire komplex. Ennek a lényege a következő: Extra profit, amit a jóval drágább ár, és az eredeti hatás elérésének meghosszabbodott futamideje generál. 

Bár a világ tökéletes úgy, ahogy van, de azért gondolkodjatok el, ilyen világban szeretnétek e továbbra is élni! Barátom „beintett” nekik, akkor inkább így marad, és majd valahogy eljuttatja az emberekhez, ha más nem, értékesíti külföldre, még akkor is, ha csak élelmiszernek tekinthető, és nem mondhatja meg – mert ha hiszitek, ha nem a törvények tiltják –, hogy milyen gyógyító hatása van valójában. 

Tudjátok mit? Neki nem szabad, mert Ő a gyártó. De majd én elmondhattam mi történt, elmondhatom, mit tud a termék, és sok hasonló blogot fogok még írni, ami ilyenekről szól majd. Elmondom, mert minél több, és minél valóság teljesebb dolgot tudtok valamiről, annál jobb döntést hozhattok. Ennél többet is elmondok. Tudjátok meg azt is, hogyan csinálnak hasonló termékeket, melyről ugyan ezeket állítják, de valójában hatásfokuk sokkal alacsonyabb! Be lett vizsgálva néhány hasonló kapszula. Figyeljétek a beltartalmát azzal szemben, amit ajánlok!!!

A termék ár-érték aránya a „versenytársakhoz” képest:
Mivel hasonló terméket más gyártók még nem tudtak produkálni, vagy ha készítettek is, úgy a piaci ár-érték trend nyomására kénytelenek voltak felhígítani, mert különben nem tudnának vele pénzt keresni. Viszont higított termék esetén magasabb haszonnal lehet számolni, tehát üzleti szempontból sokkal jobban megéri elkurvulni... 

Az érthetőség kedvéért vegyünk alapul egy, a piacon elismert és népszerű terméket:
Hatóanyaga 300mg 30 db zselatin kapszula
A kapszulák 48%-a adalékanyagot tartalmaz: aszkorbinsav, tömegnövelő, csomósodást gátló anyagok! NEM BIO tisztaságú! Azt sem tudod, mit eszel meg valójában.
Fogyasztói ára 11.513 Ft lenne az ára, ha 730mg 60 db-os kiszerelésben árulnák.

A Simonpremium termékek
Hatóanyaga 730mg 60 db vegetáriánus kapszula
A kapszula 100%-ban hatóanyagot tartalmaz
Ellenőrzött BIO minőség
Fogyasztói ára 16.000 Ft
A www.letunkert.hu közösség tagjainak sokkal olcsóbb!

Ezzel szemben az emlegetett kapszuláról: 
A világ egyik vezető gyógyszervállalata nemrég a termék kizárólagos forgalmazását szerette volna birtokolni. A tárgyalások során a szakemberek megállapították, a termék piaci értéke jelenlegi formájában 30.000 Ft értéket képvisel. A gyógyszergyár a terméket sokszorosára higítottan értékesítette volna, mivel hatóanyag tartalma és élettani hatása magasan felülmúlja a jelenleg forgalomban levő termékeit. 

Természetesen a termék minőségéből Péter barátom nem akar engedni, így a fent említett üzletet nem kötetett meg. Ha jól belegondolok a Béres csepp is csak addig volt szenzáció, míg ugyan ez nem történt vele! Csak ott a pénz erősebbnek bizonyult. Megkérdeztem Péter barátomat, miért nem adta oda, nem lennének többé anyagi gondjai? Bár tudtam, hogy Benne is van egy kis fanatizmus, és a válaszát is előre tudtam, mégis feltettem ezt a kérdést. 
Én ezt nem az üzlet miatt csináltam, egyszerűen sok embernek segíthet, de álmodni sem mertem, hogy ilyen van! Én olyan terméket szeretnék adni az embereknek, amit én magam is szeretnék fogyasztani és a gyerekeimnek is jó szívvel adhatok. Ezért az elsődleges és egyetlen szempont a teljesen természetes, 100%ban növényi alapú, mindenféle ipari adalék, tartósítószer, állománymódosító hozzáadása nélkül készített maximálisan bio tisztaságú végtermék volt a cél.” – mondta Péter.

Vajon sikerült ez Péternek? A válasz egyértelműen IGEN, hiszen ami történt ezt teljes mértékben visszaigazolta. Nem beszélve a következőkről:
A feldolgozási folyamatok összes lépését minősítő tanúsítvánnyal is tudja igazolni, a vetés során használt magoktól és táptalajtól kezdve a feldolgozási folyamatokon keresztül a végtermék csomagolásáig. Véleményem szerint büszke lehet Péter az évekig tartó munkájára, és annak gyümölcsére.

Ha tudnátok, hány hozzá hasonló él ma Magyarországon, kik nem tudnak érvényesülni a társdalom javára, csak mert bizonyos – egyedi – érdekek mást kívánnak! Majd „mesélek” ilyeneket még, ha érdekel valakit, mert én aztán láttam „csodákat” bőven! Szerintem ettől is lettem „bolond”! (Nem cseng ám rosszul a „bolond”! 200 évvel ez előtt, ha valaki azt mondta volna az ember repülni fog, ugyan úgy bolondnak hitték. Engem azért, mert még mindig bízom az emberekben. Elvárásom ugyan nincs már senkitől, és semmitől, de bízni bízom. Bízom abban, hogy fel tudnak építeni egy kevésbé pusztító, élhetőbb világot. 

Igaz, nem igaz, amit leírtam? El akarom adni a kapszulát, mi? Nem mondom, hogy a bőr hűljön arra, aki ennyi erőfeszítésem ellenére sem tud még bízni ebben az egészben, mert tudom, hogy magamnak kívánnék rosszat. De akinek van egy csöpp esze, és látja az árakat, talán elhiszi nekem, nem engem tesztek gazdaggá!!! 

Barátsággal: Erős Győző