Vissza a f oldalra!

EredményeinkNéhány szó eredményeinkrl

 

Be kell ismételten vallanom, múltban elkövetett „hanyagságomat”, hiszen nem riztem meg, mi mindent tettem, mennyi minden programot hajtottam végre, szerveztem le. Így emlékezetbl, elkotort újságcikkekbl és egyéb módon igyekeztem ezt az oldalt megírni. Nem tudtam, hogy valamikor szükség lehet a „múltra”, mondjuk, ha nem is azért, hogy támogassák, amit elkezdtem, de legalább egy honlapra való összejöjjön.

 

 

-          Összesen 12 óvoda és iskola került anyagi és eszköztámogatásra az alapítvány részérl.

-          További húsz intézmény jutott víztisztító berendezéshez az alapítvány munkája kapcsán 1994-96 között.

-          Hatszáz ft megmozgató, természetes életmódot propagáló kétnapos rendezvény volt Kaposváron 1998. szeptemberében megtartott „Orvos – Természetgyógyász Találkozó”, melyrl még országos médiák is adtak tájékoztatást. (Somogyi Hírlap, „Gyógyító természet” címmel; „Gyógyító táplálékok” címmel”, Magyar Rádió, Kapos Televízió, Somogyi krónika stb.) Ezen a két napon a természetes gyógy-, és életmódba adtak betekintést az embereknek a hozzáért szakemberek. Eladások, ételkóstolók, tanácsadások, szakirodalmak sokasága várta az idelátogatókat.

-          Ennek folytatásaként 1999-ben indult el egy sorozat, mely hat hónapig tartott és kéthetente jelentkezett, egy-egy egész napot szánva, egy-egy témára. A sorozat „Betegség, fájdalom nélküli élet titkai” címet kapta. Szinte minden eladás teltházas volt.

-          Ezt követte 2000-ben egy „Életmód Show” a kaposvári Sportcsarnokba, ahol híres színészek, zenészek, mvészek (Vikidál Gyula, Kertész Zsuzsa, Karda Beáta, Aguszt Bárió, és még sokan mások, vettek részt, csalogatva nevükkel a közönséget, s mutatták be közben az egészséges táplálékokat.

-          Szintén sportcsarnoki rendezvény volt 2001-ben egy szabad téri program, ahol szintén hírességek (Koós János, Antaél Imre, Ihos József) töltötték meg a színpadot, és szórakozás közepette ismerkedhettek az emberek a bio-, reform élelmiszerekkel, azok szervezetre való hatásaival. Ezekkel a rendezvényekkel „csaltam be” az embereket, az „új, a reform” megismerésére.

-          Ezek mellett, több az életet segít, egynapos program is zajlott még. „Napfényes napok” (MÁV nevelotthon Kaposvár 2003.04.07; 2002.04. „Búzaf terápia” , Megyei Mveldési Ház nagy terme; „A szellemi fejldésrl” Idpont: 2003. augusztus 24.  (vasárnap) 10.00-17.00 Helyszín:  KAPOSVÁR,  Németh István Általános Iskola, Somssich Pál u. 15.; „Csodabogarak” 2000. 03. 17. (péntek) 17. 00. Óra stb.

-          Az alapítvány volt az aki „reform élelmiszerrel teli” polcokat hozott létre multinacionális áruházláncokba mely az egyik legnagyobb eredmény az alapítvány történelmében.

-          Ezek „következményeként” hozta létre, nyitotta meg az alapítvány az els bio-, reformélelmiszer boltot Kaposváron, és követte még kett bolt nyitása, illetve a hetekben nyílik az els reform étterem.

-          2004-ben indította útjára, az alapítvány az „Út a betegség, a fájdalom nélküli a boldogság felé” cím programsorozatát, mellyel a vidéket járja, és propagálja a természet és ember igaz kapcsolatát. Az eltel 12 év tapasztalatait összegyúrva egy igazán érdekfeszít eladásba. Eddig minden megkeresett polgármester, cégvezet, iskola (egy-két kivétellel), befogadta a programot…

-          2004-ben elindult az országban az alapítvány által összeállított, betegségmegelzést, egészség-megrzést, egészségre való nevelést szolgáló oktató, bemutató eladása. Az eladásanyag az elmúlt 12 év átélés tapasztalataiból és kutatási eredményeken alapul. Mi sem igazolja jobban vissza szükségességét, mint, hogy iskolák, egyetemek, lakótelepülések, szervezetek… fogadják be az eladást. 

-          2004. év végén hozta létre az alapítvány Kaposváron az „Életmód klubot”, mely nem bejegyzett klubként, egyre növekv létszámmal mködik. A tagok megszervezték saját ellátásukat bio-, reform élelmiszerekbl, az egészség megrzése, annak visszanyerése… érdekében. Az alapítvány a klubot 2005-2006 évben, 20 millió forinttal támogatja, ezzel a pénzzel biztosítja az alapítvány a klubnak a mködéshez szükséges, a konyhát, berendezést, valamint a szakszemélyzetet.

-          2005. Ez évben számos eladás, és program lett elkészítve a 2006-os évre. Megvalósult egy egyedülálló fejlesztés, reformétkezésre van lehetség Dunántúlon, a kaposvári „Éden étteremben” (Kaposvár, Szent Imre u. 2/a.) Az alapítvány támogatásával az étterem, nemcsak szolgáltatja, menüben, vagy akár étlapról a bio-reform étkeket, de akár 40% kedvezményt ad a kaposvári életmód klub tagjainak, ami azt jelenti, hogy megfizethetbbé vált az egészséges étel.

-          2006. További fejlesztésre került az életmódklub. Hamarosan egy belvárosi helyiség kerül kialakításra, ahol összejöhetnek a tagok, tanulhatnak ételkészítést, eladásokat hallgathatnak, de akár szórakozhatnak is… Közös beszerzést indítunk szervezettebb formában, hogy minél olcsóbban jussunk a – zömében magyar – egészséges élelmiszerekhez. Ebben az évben „alap lerakásra” került sor! Budapesti székhelye is lesz az alapítványnak, valamint egy „álom” teljesül be, miszerint „intézményesítve lesz az alapítvány egyik f célja, egy olyan központ, ami teljes mértékben az egészségmegrzésrl, annak visszanyerésérl… szól. Természetgyógyászati szaktanácsadás, életmód szaktanácsadás, eladások sport, mozgás, pihenés… kellemes környezetben! www.sportpanzio.hu Látogass el Te is!

-          Eladások kerültek lebonyolításra, valamint elkezdtük szervezni az ország területén, a bio-reform élelmiszerekkel való – olajozottabb – ellátást, és az ilyen jelleg élelmiszerek megfizethetbbé tételét. 

Peresz itt nem ért véget, és ha idm és kedvem engedi, folytatom a leírást. :)


 Vissza a f oldalra!