Vissza a f oldalra!

Tudta-e ÖN?

Tudta-e Ön, hogy…

 

…Szenvedéseink, betegségeink, legfbb oka, a tudatlanság, mely visszatartott információkból származik?

…és, hogy ezeknek az információknak a visszatartása teszi lehetvé a temérdek mennyiség gyógyszerek eladását…

…és hogy az egészség könnyen visszanyerhet, és fenntartható természetes úton a helyes táplálkozással…

Tudta-e Ön, hogy a betegségcsoportok, jóval több mint 90%-a állati termékekbl származnak, ugyan akkor fogyasztásuk – az ember számára – nem életfeltétel.

Tudta-e, hogy a mai napig 100-120 gramm fehérjét propagálnak a médiákon keresztül annak ellenére, hogy tudják (WHO), napi fehérjeszükséglet egy felntt embernek mindössze 40 gramm, de ezen is már 10 gramm biztonsági tartalék van…

…és tudta-e, hogy a civilizációs betegségek (rák, asztma, reuma, bél-gyomor-, szívbántalmak…) jóval több, mint 90%-át állati termékeknek köszönhetjük?

És tudta-e, hogy a fehérjetöbblet bevitelt csak hús- és tejtermékekkel tudjuk megvalósítani?

…és, hogy valójában nem igaz, hogy az állati termékek fogyasztása életfeltétel az ember számára, hiszen törzseket találtak, kik a higiénia hiánya mellett, napi 25-35gramm növényi fehérje fogyasztásával, kitn állapotú egészségnek örvendenek és hogy semmilyen civilizációs betegség nem található náluk?

…és hogy az átlag életkoruk 90-100 közt van, és akár tíz gyereket is szülnek, és nevelnek fel?

 

És tudta-e, hogy: „a cukor egy teljesen halott anyag. Mesterségesen elállított, finomított kivonat. Csak kalorikus értéke van.

A szervezetbe jutva elrabolja a már birtokolt tápanyagokat.

Akik cukrot fogyasztanak, alkoholisták, anélkül, hogy tudnának róla."

Dr. Shelton

 

Tudta-e, hogy: A konyhasó, az egyike a legmérgezbb drogoknak. A konyhasó olyan ers méreg, hogy egy pohár ers konyhasóoldat alkalmas lehet egy emberi élet kioltására. A konyhasó szervetlen anyag, ezért enzimeket egyáltalán nem tartalmaz. Ahogy az ember vagy állat nem tud táplálkozni kporral vagy vasreszelékkel, úgy szervezetünk sincs berendezkedve a konyhasó következmények nélküli fogyasztására. Ezt a tényt igazolja az is, hogy ha csak teheti kiválik szervezetünkbl. (verejték, vizelet). Annyi só, amennyire az embernek szüksége van, bségesen rendelkezésre áll a növényekben. A konyhasó fogyasztása szomjúságot okoz. Ez azért lehet, mert a só testidegen anyag és a szervezet méregteleníteni akar, vízzel akarja távoztatni. Minél több sót fogyaszt valaki, annál gyakrabban kínozza a szomjúság és éhségérzet. Az a sómennyiség melyet a szervezet nem tud kiválasztani megülepszik a szervezetben. Ez aztán sok bajnak lehet az eredje, de elssorban az artériákat meszesíti el. A konyhasó - túlzott fogyasztás esetén - megsemmisíti a vitaminokat és az enzimeket is ezért rákkelt. A konyhasó éppen olyan idegen testünk számára, mint a vegyi gyógyszerek.

Az ókori egyiptomiak a sót balzsamozásra használták. Vegyük észre a burkolt figyelmeztetést!

 

És azt tudta-e, hogy: A tej, és tejtermékek értékességérl a kutatók valójában milyen véleményen vannak?

"Vannak bizonyos tradíciók, amelyek oly mélyen beivódtak a társadalom tudatába, hogy felülvizsgálatuk közel azonos a szentségtöréssel. Ezeknek a szent és sérthetetlen dolgoknak egyike a tej, melyet olyan félt gonddal óvnak, hogy vele szemben bármilyen állítást kétkedve fogadnak."

dr. A. M. Thrash

"Tegyük a tejet a kockázatos táplálékok listájára." dr. F. Oski

"Potenciálisan toxikus anyagokat tenni a tejbe - mint amilyen a D-vitamin -, nem okos dolog." dr. C. L. Thrash

"Az emberekbe éveken át sulykolták, hogy a tej egy csodálatos, egészséges és csontépít táplálék. Sok híres sportoló szupersztárt fizetett meg a tejipar, hogy a nagyközönségnek ezt az üzenetet közvetítse. Bár számos elismert tudós a tejet nem tartja egészségesnek, mégis mélyen belénk ivódott a mondás, miszerint a tej élet, er, egészség."

Dr. A. Gaby

"Puszta babona a tej értékérl vallott nézet, de annyira meggyökeresedett, hogy szinte lehetetlen megingatni." Gandhi

"A természet az állati tejet a szopós állat táplálkozására szánta, egyetlen emls sem él tejjel elválasztás után." Dr. Oláh A

"Sok embert úsztatott a tej a koporsóba." Dr. Williams

"A tej az általános oka a székrekedésnek vagy a változó székrekedés-hasmenésnek. Ahhoz, hogy megszabaduljunk a székrekedéstl, az étrendbl a tejet ki kell vonni, és gyümölcsöket, fzelékeket, magvakat kell adni." Dr. A. M. Thrash

"Az orvosoknak és a táplálkozástudósoknak oda kellene figyelniük arra, miközben boldog-boldogtalannak ajánlják a tejet és a tejtermékeket, hogy az emberek 15-20%-a tejallergiás és a 70-80%-a laktózintoleranciás." Dr. A. Gaby

"A tej és a tejtermékek értékességérl terjesztett nézetek szemenszedett hazugságok." Dr. N. Walker

"A pasztörizálás egyszeren szélhámosság." Dr. N. Walker

"Sajtot soha ne vigyünk a gyomrunkba." Dr. E. G. White

"A gyermekeket óvjuk a húsételektl, fszerektl, vajtól, sajttól, sertéshústól, túl sok sült tésztától. Ezek a dolgok megzavarják a gyomormködést, az idegeket természetellenes tevékenységre késztetik, gyengítik az értelmet." Dr. E. G. White

Dr. Bucsányi Gy. szerint a sajtra vezethetek vissza a következ betegségek: gyomorhurut, bélhurut, brbajok, köszvény.

"A sajt tele van a proteinek bomlásnak induló anyagaival. Fogyasztása nem ajánlott magas fehérjetartalma miatt." Dr. Bucsányi Gy.

 

És azt tudta-e, hogy számos híres kutató, biológus, orvos van ugyan ilyen véleménnyel a húsfogyasztásról, és hogy orvosi könyvben is olvasható, miszerint a húsfogyasztásnak rendkívül sok, nem kívánt, „mellékhatása” van, és hogy a húsban lév ersen propagált aminosavak ugyan úgy megtalálható zöldségekben is?

Tudta-e, hogy az emberi fogyasztásra alkalmas növények táplálékok tápegészek, ami azt jelenti, hogy az emésztéséhez szükséges minden elem benne található, így aztán semmit nem von el a szervezettl emésztése során…, és gyógyítja, egészségesen tartja a szervezetet, feltéve ha nem denaturált, módosított, mesterséges adalékanyagos, vagy nem volt rossz hkezelési eljárás alatt.

 

Tudta-e Ön, hogy orvosaink zömének tudomása sincs az igazi kutatási eredményekrl, és hogy egyáltalán, vagy alig jártásak a betegségek, táplálkozás közti kapcsolatokban, vagy, hogy ezt nem is tanítják az egyetemen kell képen, hiszen a gyógyszertan vette át a szerepet, a gyógyítás helyett?

 

Tudta-e azt, hogy a gondolkodás alapjául szolgáló érzelmek könnyen befolyásolhatóak a helyes táplálkozással, ami az egészség, a boldogság, öröm… forrása az ember életében?

 

És azt tudta-e, hogy ezek az információk azért nem jutnak el Önökhöz, mert a magántulajdonhoz ragaszkodó, gyártó, forgalmazó… cégek tulajdonosai pénzükkel képesek bármire, hogy megtartsák azt, amit felépítettek, még akkor is, ha közben k maguk is belepusztulnak, akkor is ha mindent lerombolnak maguk körül, mint egészség, természet… De tovább „bátorkodom”! Politikusaink is védik törvényekkel azt amit összeharácsoltak, és bizony sokan fognak nekem esni e tájékoztatólap miatt, a törvényre hivatkozva, nem tördve ennek valóságtartalmával.

 

Tudta-e Ön, hogy a világon már ötnél is több olyan természetgyógyászati klinika van, melyeket orvosok vezetnek félretéve a gyógyszergyártás anyagi nyomását, és hogy nagy sikerrel gyógyítanak számos olyan betegséget, amivel a mai orvoslás nem tud mit kezdeni (rák, vakság)? Csak kúrákkal, élelmiszerekkel (növényi étrend) dolgoznak szinte. És a lovam haljon meg, ha nem fogok én magam is egy ilyen klinikát létrehozni Magyarországon, itt a közelben!

 

Tudta-e Ön, hogy Kaposváron több mint tíz éve mködik egy olyan alapítvány, mely nem kategorizálta az embereket és minden igyekezetével igyekszik – kivétel nélkül –, minden emberen segíteni azzal, hogy megmutatja: „A megoldás kulcsa, minden esetben az ÉN!” 

 

Tízen öt éve küzdöttem, legkülönbözbb módon Értetek. Igen, jól látjátok, Értetek néhány elhívatott barátommal. (Ma már nem küzdök, csak ajánlok). Munkám mellett dolgozva több tízmillió forintot költöttem Rátok, hogy életeteket jobbá tegyem. És ami szomorú mások pénzét is költöttem, kik anyagi haszon reményében csatlakoztak hozzám, és talán neheztelnek is rám, mert nem ismerték fel, mit is adtak az emberiségnek azzal, hogy segítettek. Rendezvények, eladások, kóstolók, ajándékozások gyermekintézményeknek… Sok-sok „erlködés” részemrl, mert azt hittem, amit az életrl, annak mködésérl, mködtetésérl tudok, arra Nektek is szükségetek van. Amin 15 évvel ezeltt átestem, a betegség, amit a mai napig sem tudnak gyógyítani, és megannyi szenvedést okoz Nektek, sokaknak, olyan egyszer módon kezelhet, hogy el sem hinnétek. Hiszed-e, hogy rövid id alatt megszabadulhatsz állandó kínzó gyomor-, fej- és egyéb fájdalmadtól? De tovább megyek! Hiszed e, hogy az ételekkel, amikkel kínálni foglak a jövben, eltünteti a pattanásaidat, a fekélyedet, a sömörödet, de még a lábszárfekélyedet is pár hét leforgása alatt? Nehéz elhinni mi? Pedig igaz! Számos köszönlevelet kaptam azoktól az emberektl, kik tagjai voltam az általam létrehozott életmód klubnak, és közel, két éven át etettem ket bio-reform élelmiszerrel, láttam el tanácsokkal, hogy megszabadultak, örökös fejfájástól, gyomorbajtól, de akár rákos megbetegedéstl is. Aztán egyre több tag lett, és már annyian voltatok, hogy a „Hatóság” nem nézte jó szemmel, amit csinálok, a fejemre akartak koppintani, bár emberként tisztelték, amit csináltam. Hivatalossá kellett tennem a konyhát, amiben ételeket készítetek Nektek. Nos, a folyamat elindult!

Újra jöhettek, immár belvárosi éttermetek és boltotok lesz, melynek árait megtudjátok majd fizetni, mert amennyire lehet, lenyomom az árakat. Klubterem, teázó résszel, média sarokkal, eladásokkal e témában, konzultációs lehetséggel, alakart-, és önkiszolgáló részleggel, különteremmel társaságoknak, préselt levek (búzaf, cékla, breislé…) kiszállítás… Szóval, sok minden. A konyha vállalja gyermekintézmények, iskolabüfék, rendezvények ellátását ilyen jelleg ételekkel, hiszen ezeket nem lehet máshonnan beszerezni. De meg is tanulhatjátok a recepteket itt, és el is készíthetitek, itt nem lesz „titok”! Most végre nagyon jó szakácsa van a klubnak.

Valamit feltétlenül tisztáznunk kell! Csak arra fordítok energiát, hogy ezt létrehozzam, és bemutassam Nektek. Mködtetni is képesek vagyunk meghatározott ideig, melyért mondjatok hálát Magatokban néhány olyan embernek, kik anyagi forrással járultak hozzá!

Még azok is hozzájuthatnak ezekhez az ételekhez, és lehetségekhez, kik úgy érzik, nincs rá pénzük, hiszen takarítás, kiskerti termelés (zöldségek, gyümölcsök…), átteleltetés, fszernövény termesztés (cserepes), pogácsa és sütemény sütésért, gabona válogatásért… sok-sok dologért cserébe, biztosítjuk ezt az ételt, és lehetségeket azoknak, kik „rosszabb” anyagi helyzetben vannak. De klub felügyelre ép oly szükség van, mint kiszállítóra, vagy konyhalányra.

Nem csak egészséget ajánlok Nektek, de boldogabb életet is, melyek az egészséges ételek generálta jobb érzelmi állapotból fakadnak majd.

 

Üdvözlettel: Életért, a Földért, az Egészségért Alapítvány

 


Vissza a f oldalra!