• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

1-15 A honlap belépés előtti felületének bemutatása

Vissza!

A „Létünkért Közösség” egy olyan önellátó rendszer, mely saját magát építi, fejleszti, biztosítva ezzel Tagjainak a mindennapi megélhetéshez szükséges feltételeket.

A Közösség Tagjai – a már leadózott jövedelmükből, valamint saját erejükből – olyan rendszert építenek ki saját ellátásukra, mely független minden hatalomtól, és törvénytől. Kizárólag a közösség által szabott és elfogadott útmutatás szerint élnek, és gondoskodnak Önmagukról, és egymásról úgy, hogy a közösséget működtető szabályoknak nem alárendelik Magukat, hanem élnek vele szabadon!

Ez a közösség, teljesen bizalmi elvre épül, ugyan akkor úgy van kitalálva, hogy senki ne tudjon többet kivenni, mint amennyit betesz. A keresletet és kínálatot igyekszik a lehető legkisebb körre leszorítani, gazdasági és természetvédelmi okok miatt.
Teret enged minden jó ötletnek, mely az emberi életet megkönnyíti, legyen az gyógyhatású készítmény, eszköz, vagy szellemi tan.

Bár ki, aki ide belép, nem fordulhat senkihez panasszal, főleg nem hivatalos szervekhez. Ebben a rendszerben meg kell tanulni a problémákat nem másra hárítani, hanem megoldani egymás közt!

Fontos elmondanom a következőket itt a bevezetőben.
Próbáltam együttműködni más hasonló gondolkodású, és szebb jövőt akaró, és érte tévő szerveződésekkel.
Sajnos, nem sikerült. Nem azért, mert nem akartam, azért, mert mindegyik más-más változtatást akart ebbe a rendszerembe, illetve előtérbe helyezni az Ő elképzeléseit. Meg is szűnt az aktivitás egy időre, mert a Tagok úgy érezték, mint ha "eladtam volna a lelkemet az Ördögnek". Mi tagadás, én is úgy éreztem, mint ha az emberek szabadságával, döntési jogát erőszakoltam volna meg, és olyan rendszerbe akartam volna belehajtani, amivel egyet kell érteni, ELNÉZÉST! TÖBBET NEM FORDUL ELŐ!

Ez a kitalált rendszer nem, és én sem akarok sehova tartozni!!! Befejeztem!
Mindenki értse meg, hogy bárki rendelkezésére áll az, amit itt talál. Engem nem érdekel, ki használja, milyen szerveződés.
Nem érdekelnek ideák, múlt… Számomra jelen van, és a lehetőség, amit a jelenben tenni lehet egy jövőért, és kész!
Ezért sem használok elnevezéseket, csak számokat, mint 1-es, 10-es, 100-as, 1000-es, és Központ.
Ha valamilyen nevet adnék, mindjárt valami másra asszociálnának, mint amit én szeretnék, és attól teszik döntővé, hogy használják, vagy nem használják ezt a rendszert tetszik e az idea, amit a megnevezések mögé gondolnak.
A rendszer úgy van kitalálva, hogy bármilyen csoport önállóan tudja használni saját tagjaival, ugyan akkor lehetőség adódik arra, hogy más csoportok tagjaihoz csatlakozott emberek termékeihez, és szolgáltatásaihoz hozzájusson a Tag, mivel közös a cserealap (KREDIT).
Az sem érdekel, ha valaki fel akarja tűntetni szervezete, csoportja, közőssége, települése… nevét, de akkor is úgy jelenhet meg, hogy előtte ott van: „100-as”, vagy „1000-es” ellátó!
Pl: „100-as Ellátó, Karakoszörcsögi Hajrá Egyesület”.

Igyekezzetek minél több szolgáltatást-, terméket feltenni, ami aztán megjelenik a térképen is!
Ne egymásra várjatok, hiszen az egyik megjelenése generálja a másikat! Minél több szolgáltatást lehet igénybe venni, annál nagyobb a késztetés a termékek betételére is, és fordítva.

Amint azt láthatjátok, így néz ki a LÉTÜNKÉRT.hu, Közösségünk honlapja.


A kis „házikó” a főoldalt jelöli! Igyekeztünk ide tenni a lényeges információkat. Remélem sikerült.

Megjegyzem, hogy „létformánk”, simán közösség, de inkább egy összefogás, mert sajnos maga a Közösség szó is taszít egyeseket, és nem szociális szövetkezet, vagy egyéb! Ezt azért mondom, mert nem tudom mikor lesz lecserélve a videó anyag.

 


A „KÍNÁLAT” feliratú gomb segítségével jelenik meg, a központi, és helyi kínálat. A kínálat gombra klikkelve jelennek meg a termékek, jobb oldalt a termékkategóriákkal. ( A "KÍNÁLAT" GOMB CSAK TF TAGOK SZÁMÁRA LÁTHATÓ!)
Fontos tudni, hogy a rendszer feltöltése folyamatosan folyik termékekkel és kínálattal, folyamatos az ellátó pontok szervezése is. A „SZOLGÁLTATÁSOK” feliratú gomb megjeleníti az általatok – Tagjaink számára – kínált szolgáltatásokat. Ilyen szolgáltatásokat, bármelyik Tag tud feltenni, és érdemes is! X napra, mindössze X KREDIT működési hozzájárulás szükséges ehhez (Aktualitásokban!), de az is megesik, hogy díjtalan. Érdemes megnézni! 
Oda kell figyelni arra, hogy az itt kínált szolgáltatások cserealapot képeznek (nincs áfa, és egyéb), ezáltal olcsóbbnak kell lenniük itt a rendszerbe, mint máshol, azaz kedvezményt kell adni annak, aki felteszi szolgáltatását! A kedvezmény mértékét egyedileg beállítható. Ilyen szolgáltatások lehetnek akár – kis – élelmiszer bolt is, kiket elnyomtak a multik, vagy éppen az adózási rendser tett tönkre! Sőt! Javaslom, hiszen ezek a kisboltok lehetnek saját rendszerünk ellátói hosszabb távon! 


A „KERESÜNK” feliratú gombra klikkelve láthatod azokat az – egyre bővülő – igényeket, amire központilag szükségünk lesz majd a jövőben, hiszen egészen a termeléstől, a gyártáson át, a kiszolgálásig, saját rendszerünket akarjuk használni a jövőben! Itt előnyt fognak élvezni a vegyszermentes – régi, hagyományos módon előállított – termények, alapanyagok…, az egészség és környezet megóvásának érdekében. 
Egy dologra itt felhívom a figyelmet! A biotermelés, vagy vegyszerek nélküli termelés, nem drágább, valójában, még ha piaci értékét így is alakítottuk ki! Ezért nem adunk többet érte, mint a vegyszeres termesztésből való árukért, még akkor sem, ha ez miatt nem vagy hajlandó kiszolgálni bennünket, mert a külföldi vagy egy másik gyártó többet hajlandó adni érte!!!
Remélem eljut mindenki gondolkodásban odáig, hogy ha ezt teszi, saját magát is megfossza a lehetőségtől, hogy olcsóbban juthat, jó dolgokhoz.


Az „ELLÁTÓ PONTOK” gombra klikkelve, egy térkép jelenik meg, alatta az ellátó pontok aktuális listájával. 
Ezek a pontok hamarosan behálózzák az egész ország területét. 
Jelenlegi elnevezésük, „100-as” ellátók. Ez az elnevezés – ugyan úgy mint a „KREDIT” elnevezése – változhat, és valószínűleg változni is fog, függően attól, hogy működésünket mi szolgálja jobban, melyik „név”, mert bizony van úgy, hogy „át kell nevezni a gyereket, ha azzal a névvel nem engedik be valahova”! 
Ha a „100-as” pontok feladatát akarnám röviden leírni, azt mondanám: Azok a Tagok, kik segítenek a központnak az igények célba jutásában, illetve egyfajta „moderátor” szerepet töltenek be. De segítenek azoknak is, akinek nincs internet hozzáférésük, vagy nem értenek a számítógépek világához. Ez elsősorban az idősebb korosztályt érinti. Helyettük, beregisztrálhatnak, és segíthetnek KREDIT-ik kezelésében.
Az ellátó pontok listája mellett jelek jelenhetnek meg, (információs gomb, pénzérme, kis sárgarépa..), melyek azt jelölik, hogy az adott ponton lehetőség van KREDIT feltöltésre – ha valaki nem ért a számítógéphez – vagy így kényelmesebb, vagy éppen van helyi termék kínálat, szolgáltatás… stb. A „GYIK” (gyakran ismételődő kérdések) feliratú gombra klikkelve bővebb információkat találhatsz a rendszerről, melyek segíthetnek a rendszer megértésében. 


A „PARTNEREINK” gomb alatt találhatók a „Partnereink”, akikkel – szorosabban, vagy lazábban – együtt működünk. Ezek felvitele – szinte – folyamatos! Ezen keresztül juthatsz el hírportálunkhoz, az „EMBERISÉG.hu” oldalra, és ezen keresztül éred el, az ezt a rendszert létre hozó É.F.E. Alapítványt is!


A „BLOG” feliratú gombra klikkelve olvashatod az én külön bejáratú, sajátságos hangvitelű, néha kurvára bosszantó, és primitív… –  nemes egyszerűségemnél fogva – közléseimet, észrevételeimet…, ami akár tanulságos is lehet, ha eltudod nekem nézni, hogy én ilyen vagyok! De had emlékeztesselek arra, hogy ne belőlem ítéld meg amit itt találsz, mert ha rajtam nem látsz túl, akkor – mint azt már említettem – a rendszer lényegét sem fogod meglátni! 


A „KAPCSOLAT” feliratú gombra klikkelve tudsz E-mailt küldeni, ha a levélre kattintasz utána. Azonnali levélküldésre is van lehetőséged, csak ne felejtsd el meg megadni neved, és E-mail címed! 


A „ KREDITBANK” feliratú gombra klikkelve tudod intézni „csereügyleteidet”, átadhatsz és fogadhatsz KREDIT-t, illetve itt áll módodban feltölteni KREDITegyenleged! 
Mivel kérdezték tőlem, hogy miért nem adtam neki magyar nevet ennek a csereeszköznek, a jövőben átnevezem majd, és lehet, hogy „KREDIT” lesz! Ha ez megtörténik, akkor el is fogadom, mint cserealapot, vagy ha így jobban érthető: fizetőeszközt, a megadott feltételek mellett! 


A „BEJELENTKEZÉS” feliratú gombra klikkelve indíthatod el regisztrációdat – ha úgy döntesz belépsz közösségünkbe –, vagy ha már Tag vagy, ezen keresztül tudsz belépni a rendszerbe.


„Facebook megosztó gomb”
Ennek a gombnak a segítségével, tudod megosztani az oldalt ismerőseiddel, a facebookon. Ilyen megosztási lehetőséget találsz – szinte – minden oldalon, a „G+”-al együtt, ami meg a googlén való megosztást teszi lehetővé.
Ha nem nagy kérés, oszd is meg, az oldalt, vagy amit az oldalon belül találsz, és az jól jöhet másoknak is, legyen az információ, vagy akár kínálat! 


„Google+ megosztó gomb”
Ugyan azt a célt szolgálja, mint a facebook gomb, és kérlek, járj el ugyan úgy ahogy az előbb kértelek! Ha a Google +-on is megtudod osztani ismerőseiddel az itt talált lehetőségeket, tedd meg!


Vissza!