• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

24-25 KREDIT, és feltöltése

Vissza!

" KREDIT"! 

A „ KREDITBANK” az "EGYENLEG" menüpontban található! Használatáról néhány szót.
Amikor KREDIT egyenleged 0, azt jelenti, nincs „cserealapod”, így ha hozzá akarsz jutni valamihez a rendszerbe, fel kell töltened KREDIT-ed. 
Megismétlem, mert fontos, hogy a KREDIT nem más, mint cserealap! Nem pénzt helyettesítő eszköz. Meg is kérek mindenkit, hogy úgy tekintsenek rá, mint olyan elszámolási alap, amivel figyelemmel lehet kísérni rendszeren belül az „energia áramlásokat”. Én ugyan is így hívok mindent, ami a rendszerbe kerül: ENERGIA. Energia, mely megmozgatott, vagy létre hozott valamit. Mindegy, hogy ez gondolati, vagy már manifesztálódott (tárgy) energia. Alkotó értéke van, és ebben a rendszerbe „befektetésnek” számít, amiért ugyan annyi vissza is jár. 

Tehát a KREDITBANK-ba, vagy „szívességbankba” feltöltést kell végrehajtani. Kezdetekben, amíg az ember nem talál rá arra, mi az amit be tud adni a rendszerbe valami olyant, amire másnak szüksége lehet, addig forinttal van lehetősége feltölteni KREDIT-egyenlegét.
Három félképpen tehetitek meg. 
1. és javasolt, a PayPal használatával (lásd: „GYIK” PayPal használata)
Azért javasolt, mert az így feltöltött KREDIT egyből megjelenik a KREDIT-számládon. Ezt a fajta feltöltést erről honlapról („ EGYENLEG”) kell indítanod! 
Ez a rendszer bankkártyával, és e-mailcímmel működik. Érdemes más okok miatt is használni, hiszen innen ugyan úgy lehet fizetni mindent, mint bármely másik bankból! Nem kell félni a használatától, világszerte fizetnek ezzel a rendszerrel. 
2. lehetőségként, lejjebb látsz egy bankszámlaszámot. Erre a számlaszámra utalhatsz pénzt, megadva tagsági számod, melyre feltölteni kívánod az adott összeget! 
Figyelj rá, hogy ne rontsd el ezt a számot!!!
Ebben az esetben kézzel kerül felvitelre a KREDIT, és 24 órán belül. Itt érdemes egy E-mailt kűldeni az info@letunkert.hu-ra, melyben felhívod a figyelmet, hogy írjuk jóvá a KREDIT-et!  
Megjegyzem, hogy a befizetett pénzek, csak megőrzésre vannak a számlákon, addig, míg ellenértékét nem kapta meg az, aki a befizetést végezte! 

 


A 3. feltöltési lehetőség a 100-as pontoknál történő feltöltés.
Ennek kell majd igazán elterjedni, addig, amíg a rendszer fel nem töltődik annyi áruval, szolgáltatással, és létszámmal, hogy áttérünk egy hivatalos, saját bankra, melyben már nem KREDIT-ben számolunk, bár a rendszer lényege ugyan ez marad!
Ez az elszámolási rendszer, nem attól lesz hivatalos, hogy majd a jelenlegi Magyar kormány jóváhagyja! Attól, hogy annyian tartoznak ide, hogy a másik (kizsákmányoló), tagok hiánya miatt önmagától megszűnik. 
Ebben a KREDIT feltöltési módszerben, mely nem más, mint a „100-as” (vagy akár "1000-es") ellátóknál való feltöltés, arra van lehetőség, hogy minél nagyobb mértékben kizárjuk ellátási rendszerünkből, a ma használt pénzkezelő intézményeket, bankokat. 
Módja egyszerű! Megkéred a „100-as”-t, hogy töltsön fel Neked PayPal használatával KREDIT-et, (vagy akár a sajátjából is adhat át), mely KREDIT ellenértékét átadod Neki. (1 KREDIT, 1 Ft.) 
Ugyan itt lehetőséged van, hogy helyetted beregisztrálnak a rendszerbe Téged, ha nincs interneted, vagy nem értesz hozzá! 


A „ KREDITBANK”-ban lehetőséged van KREDIT visszaigénylésére („ KREDIT kifizetés” címszó alatt), ami azt jelenti, hogy KREDIT-idat forintra válthatod, adott feltételek mellett!
Lehetőséged van másoknak átadni KREDIT-t (díjtalanul, csak korlátozottan) a „ KREDIT átadás” címszó alatt. Ehhez csupán annak a tagszámát kell beírnod, akinek szánod, és a KREDIT összeget, amit átadni kívánsz!.
Lehetőséged van forgalmi adataid áttekintésére is!
Arra azért felhívom a figyelmet, hogy…, de inkább idézek működési szabályzatunkból: „…a rendszert használni, és nem kihasználni fogom!”
Ne kúrjátok ez az egészet azzal, hogy a „kiskapukat” keresítek, mert minél többen teszitek – gondolván, hogy spóroltok vele valamennyit – annál biztosabb, hogy megölitek ezt a kezdeményezést! 
Az a kérésem azoktól, akiket csak az anyagi haszonszerzés lehetősége vonz, maradjon egyenlőre távol, amíg a rendszer meg nem erősödik annyira, hogy már az Ő – félelemtől vezérelt – felhalmozási hajlamát is ki lehet elégíteni! 
Nem lenne rossz, ha egyenlőre azok jönnének, akik látják az igazi célt, és azért tenni is képesek! Még ha csak annyit is tesznek, hogy tisztességesen használják ezt a – közösség kínálta – lehetőséget!


Vissza!