• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Mi is az, és mi a feladatuk, a 10-es, 100-as, 1000-es ellátóknak?

FŐOLDAL <<< l RÓLUNK <<< l  EGYSZERŰ MŰKÖDÉSI ELV <<< l A KÖZÖSSÉG ELLÁTÁSI RENDSZ....

2017 februárjától nincsenek Tagi juttatások! (0 Kredit)

Tartalom jegyzék (A cimszavakra kattintva, visszajutsz a tartalomhoz!):
A terv
Felépítés
Az „1-ek” (az igénybe vevők)
A „10-es” Tag.
A „100-as” Ellátó pont”
Az „1000-es” Ellátó pont
Központ

 

A terv:

Egy olyan önellátó közösség létrehozása, és működtetése az ország egész területén, de akár azon túl is, mely gondoskodik saját megélhetéséről, létfenntartásáról..., tudatos életforma kialakításával, mely elsősorban a jó minőségű magyar termékekre támaszkodik, biztosítva ezzel a magyar gazdaság fejlődését, saját-, és a természet egészségének fenntartását. Az egészséges táplálék utómatikusan magával hozza a környezetvédelmet is!

Előnye ennek a rendszernek, hogy a már leadózott jövedelemből, közös munkával jön létre, kizárja azon egységeket, rendszereket, „hatalmakat”..., melyek vérét szívják az Embernek, és elzárja Őket attól, hogy tehetségével, terményével, termékével tudjon hozzájutni saját megélhetéséhez.

Felépítés:

Felépítése, egyszerű, könnyen érthető, kezelhető és áttekinthető lesz, mellőzve a felesleges bürokráciát. Felmérve az igényeket működik, odafigyelve a valós igények kielégítésére, biztosítva ezzel egy hatékony és környezetkímélő gazdálkodást, olcsó, de jó minőségű termékeket, szolgáltatásokat nyújt.

Hogy könnyen érthető legyen, a következő megnevezéseket használom:

Az „1-ek” (az igénybe vevők)

Az „1-ek” közé tartozik mindenki, aki a rendszerünkbe kerül, azaz így, vagy úgy, de Tag. Ennek megfelelően: minden „10-es”, „100-as”, és „1000-es” egyben „1-es” is, azaz igénybe vevő.  Az "1-es" nem részesül a Közösségi "ADÓ"-ból, csupán felhasználói Tag. (Miként is? Kattints ide!)

Fontos tudni a következőket!
Csak itt, ezen a honlapon jelöljük az ellátókat számokkal. A helyi – az összefogáshoz csatlakozott – Közösségek, szerveződések, megtartják saját nevüket, és identitásukat, csupán a nevük elé írják, beazonosítás végett a honlap térképén, hogy milyen szintű ellátók! (Pl: "100-as" Mószer Aranka Baráti Társaság) 

Szükséges adottságok (Persze csak szerintem!):

Feltételek:

Nem árt ha van, mert megkönnyíti a dolgot:

 

A „10-es” Tagok.

Az az „1-es” Tag, aki hajlandó segíteni, amolyan "propagátór", esetleg úgy gondolja, hogy Ő „100-as” „Ellátó Tag” szeretne lenni a jövőben, és ezért hajlandó az érdeklődőket informálni, maga köré gyűjteni, szervezni… Olyan „1-es” Tagok válnak autómatikusan „10-es” Taggá, akik Beszerveztek már másokat is a Közösségbe.

Szükséges adottságok (Persze csak szerintem!):

Feltételek:

Feladat:

Cserébe a gondoskodásért:

 

A „100-as” Ellátó pont” („1-ek”-t kiszolgáló Tag.) 

Na, ez már érdekesebb lehet Számodra, hiszen Ő egy olyan Tag, aki arra jelentkezett, hogy:

Szükséges adottságok (Persze csak szerintem!):

Feltételek:

Feladat:

Cserébe a gondoskodásért:

A „100-ok”, maximum 200-300 tagot szolgálhatnak ki, ha csak ezt nem szükséges ezt túl lépni, mert az adott területen nincs több 100-as jelentkező. Ha a taglétszám elérte a 200-300 főt, a csoport tagjai és ellátási területe ketté válik, mint ha csak egy sejt osztódna. Ennek a célja az, hogy megfelelő figyelmet és ellátást kapjanak a Tagok.

A „100-ok” ellátóinak módjukban áll terményt, működést segítő eszközt...  befogadni, és saját tagok közt azt visszaosztani megfelelő árréssel használata mellett.

Tilos bármit is értékesíteni, átadni olyan személyeknek, egységeknek... akik nem Közösségi Tagok!

 

Az „1000-es” Ellátó pont (A „100-ok”-t, és "1-es" -t is kiszolgáló Tag.)

Az eredeti terv szerint, az ország területét tekintve legalább megyénként lesz ilyen „1000-es” pont kialakítva, mely – akárcsak a „100-as” pontok – kizárólag a LÉTÜNKÉRT KÖZÖSSÉG tagjait szolgálja ki, mivel ez egy „zárt rendszer”, igaz, mindenkit szívesen lát! (Jelenleg egy ilyen ellátó pont van, mely egyben a központi kínálatot is biztosítja, és lrhet, hogy így is marad.)

A „1000-ek” azok az emberek, kik egy adott területen belül (ország,megye),  kiszolgálják a „100-ok”-t. Az „1000-ek” a „100-ok” csoportjából kerülnek ki. Az „1000-es” működhet „100-as” ellátóként is, ami azt jelenti, hogy kiszolgálhat „1-es” Tagokat is. Ilyen „100-ok”-t Kiszolgáló Tag bárki lehet, aki úgy érzi alkalmas rá, és meg is vannak hozzá az adottságai, és feltételei.

Ilyen „100-as”-t („1-es”​ is!) kiszolgáló „1000-es” Ellátó bárki lehet, aki úgy érzi alkalmas rá, de kifejezetten érdemes:

Szükséges adottságok (Persze csak szerintem!):

Feltételek:

Feladat:

Cserébe a gondoskodásért:

Az általad kezelt árukra árrést tehetsz, ami Téged illet.

 

Mindezek felett van a „Fej” (központ), mely irányít minden műveletet

Minden egyes igény ide érkezik be, és kerül feldolgozásra. A beérkező igényeket a központ mindig a legmagasabb szintnek, vagy szinteknek adja ki („100-ok', vagy ha van: „1000-ek”), helyesebben: Ők is látják az adott területre vonatkozó igényeket.

Minden tagra ugyan azok a szabályok vonatkoznak, így a „Fej”-re is. Ennek a rendszernek a felépítésében, mindenkinek jelentős szerepe van, hiszen, ha nincs igény, az ellátó is „éhen hal”. Igyekezzetek minél több terméket és szolgáltatás feltenni a Tagok részére, mert ez fogja gyorsítani, és fenntartani ezt a rendszert! Tegyétek fel, amitek van, amit szívesen csináltok, és várjatok türelemmel! Olyan emberekre van szükség, akik megértik, hogy ez a rendszer mit szolgál, látják a távlati hasznot – az egyénit ép úgy, mint a globálist – és hajlandók némi áldozatot hozni. Ez érdekes, mert valójában nincs veszteség (lásd: GYIK), én mégis „áldozatnak” hívtam. A termék, és szolgáltatás ajánlat kibővül folyamatosan!

FŐOLDAL <<< l RÓLUNK <<< l  EGYSZERŰ MŰKÖDÉSI ELV <<< l A KÖZÖSSÉG ELLÁTÁSI RENDSZ....