• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Hogyan adható, támogatás?

A támogatás számlaszáma:
OTP Számlaszám: 11773432-00851703 (Erős Gy. A megjegyzésbe tüntessétek fel: „A Létünkért Támogatása” vagy csak "Támogatás"!!!)

Nekem személy szerint herotom van a „kell” szótól. Egyszerűen öli a szabadságot. Márpedig az ember szabadnak született, csak és kizárólag saját törvényei kötik. A törvények, melyeket félelmek szültek. Én nem azért tartom be a KRESZ-t, mert KELL. Azért, mert ha a baloldalon közlekednék, összeütköznék másokkal.

Ezért aztán ebben a közösségben, nincs „KELL!” Így aztán a támogatást sem kell befizetni. Itt minden szabadon választott. Igaz, vannak előnyei, de ha ez valakit nem sarkal arra, hogy befizesse, ne tegye! Ebben az esetben nem tudsz hozzájutni a Közösség kovácsolta kedvezményekhez, és a kínálatához, de gondolom ez érthető, hogy miért.

Megjegyzés: a feltüntetett árak nem feltétlenül a beszerzési árak! Sőt, azoknak akik nem akarnak támogatást fizetni elmondom, hogy az olcsó árak a befizetett támogatásokból kovácsolódnak. Ma mindent, ami világunkban van, a pénz mozgatja. A pénz mindent ural, minden annak hatására mozdul meg, indulnak meg energiák, hiszen mindent a gondolat hoz létre, és ha van pénz, úgy megindul a gondolat, hogy ezt, vagy azt már létre lehet hozni. A tőke mozgatja a politikát, a gazdaságot..., de még a vallásba is beleszól. Az emberek pénzhez kötött tudata igen erős. Az emberi gondolkodás a teremtést illetően, valahogy így zajlik többnyire: „Ha nincs pénz, nincs semmi. Ez így igen negatív eredményekhez vezet.

Itt ebben a rendszerben egy kis „cselhez” folyamodunk és becsapjuk az agyat, hogy újra és újat teremtsen. Ebben a rendszerben mindent Korona-ban számolunk el. A pénz itt csak annyiban játszik szerepet, mint egy régi autónál a kurbli. Beindítjuk vele az autót, és megmutatjuk az „önindítóval” rendelkező Tőkének, hogy ezzel az autóval még messzebbre is eljutunk, mint Ő.

Szóval kezdjük!

Minden ebbe a rendszerbe kerülő pénz, munka, termény, eszköz, szolgáltatás... mind-mind Korona-vá alakul. Így is számolnak el a tagok egymást közt. Ez alól csak egy kivétel van! A Tagi támogatás. Ez a rendszer indításához, később a megerősítéséhez kell. Az a „kurbli”. A rendszer beindítás után, miután megvettük a „kurblit”, már nem lesz annyira sokra szükség, mint a kezdetekkor, hiszen erre a „kurblira” csak vigyázni kell.

Mit is jelent ez pontosan?

Ha csak 1000 – 2000  Ft.-al támogatod a rendszert, már sokat tettél! Van, akinek még ez az összeg is sok. "Soknak" tűnhet, de mint minden csak viszonyítás kérdése. Sok annak, akinek jelenleg kenyérre is alig telik. Vannak emberek viszont akik megengedhetik maguknak, hogy ezt az összeget - és persze jóval többet is - befizessék. Ezek közül az emberek közül viszont kevesebben vannak, akik magáért a célért fizetnék be ezt az összeget. Őket inkább a haszon érdekli. Na, ezzel az előző mondattal, biztos visszafogtam néhány embert, aki befizetett volna. De inkább ne fizessen be, ha a profit éhsége hajtja, és nem értette meg, mit akarok itt felépíteni a közösséggel!

A cél elérésének szempontjából teljesen mindegy, ki milyen okból csatlakozik, bár én jobban örülök azoknak akik képesek előre látni, és már most a befizetés előtt látják az igazi hasznot. Akik nem, azoknak a következő az ajánlat:

Bármilyen összeg befizetése a megadott számlájára támogatásként sokat segít. Ez az összeg elég arra, hogy elinduljunk, erősek maradjunk, és folyamatosan fejlesszünk. (Mint mondtam: Ez az összeg nem fix! Ki mennyit szán rá.)

Ez jön létre belőle:

Sok ilyen (sárga, és piros) pontot képzelj el ország szerte! Ellátók-, és igénybe vévő Tagok.