• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

Hajdina köret, fasírt-, és krémleves alapanyag

Vissza a kinálati lista elejére

Élelmiszerek » Növényi köretek, pástétomok » Gabonaköretek előfőzve

Azonosító: NK 002
Kiszerelés: 200 g/csomag

300 Kr/db

Rendeléshez be kell jelentkezni!

Hajdina (pohánka) köret

Szav. idő: 60 nap (hűtve tárolva)

Nem tartalmaz semmiféle tartósítószert, és mesterséges adalékanyagot.

Készült:
Hajdina felhasználásával.

Rendkívül puha gabonaféle. Könnyen emészthető. A sérült gyomorfalra egyfajta „védőréteget” von. Gyomorbántalmak esetén nagy megkönnyebbülés a fogyasztása. Gazdag A vitaminban, ami a látásban nagy szerepet játszik…
130 g fehérjét, 649 g keményítő, 30 g zsírt, 35 g szerves sót, 26 g rostot tartalmaz kilógrammonként.
Az elkészítés során figyelembe vettük: Magas hőmérsékletet bír, mint a gabonafélék általában, így megfelelő elkészítés mellett energia dús és élő enzimben gaz-dag, és „gyógyító” táplálék marad.
Felhasználási javaslat: Mielőtt kiveszi a bélből, tegye 5-10 percre meleg vízbe, majd köretként pl. „gabonahúsokkal, gabonafelvágottakkal”, zöldségekkel, salátákkal… tálalható.
Lehetőleg fogyasztásakor zárjuk ki az állati termékeket!