• Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 •  

A "GYÓGYíTÓ TÁPLÁLÉKOK" helyes használata

FŐOLDAL <<< | RÓLUNK <<< | MENÜ AJÁNLATUNK <<< | A "GYÓGYATÓ TÁPLÁLÉKOK"...

A megfelelő összetételű, és megfelelő időben elfogyasztott ételeket nyugodtan nevezhetjük: GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOKNAK!(Lásd: A1, B1 ajánlatot a Menünkben!)

Ahhoz hogy megértsd, mit is jelent ez valójában, szükséged lenne olyan információkra, amiket már leírtam, és el is mondtam számos helyen. Ilyen információkat tartalmaz, ez a videó, az „Iránytű”, vagy pl. „Tudta-e Ön?” című írás.

Tudod, az emberi szervezet csodálatos. Egy emberi test „kihordási ideje” valójában többszöröse annak, amit ma a tudomány elismer, csak mi – egyszerűen – lelakjuk. Hogy mivel? A rossz minőségű, és manipulált élelmiszerek segítségével – többek közt. A rossz összetételű, szennyezett, manipulált élelmiszereknek köszönhető a civilizációs betegségek jóval több, mint 95%-a. Ez a szám nagyon magas.

Tudnod kell a következőket!
A szervezet olyan, mint a folyó. Ha nem szennyezik tovább, kitisztul magától.

A „GYGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK” nem ördöngösség, csak könnyen emészthető, teljes értékű alapanyagokból, és természetes fűszerekből van összerakva. Mivel nincs bennük adalék, színezék, ízfokozó…, és megfelelően vannak párosítva és elkészítve az alapanyagok, fogyasztásuk során a szervezet elkezdi magát gyógyítani. Ez az étel nem a gyomrodat fogja megtölteni, hanem energiaszintet emel!

Fura is lesz először, mert sok mindenen kell Magad túltedd!
Kevesebb só, és nincs ízfokozó. Bizony időbe telik – 1-2 hét – mire „letisztulnak” annyira az ízlelőbimbóid, az ételek igazi ízét megérezd, ami igazán változatos tud lenni, köszönhető a zöldfűszereknek, és gyógynövényeknek, amit az ízesítéséhez használunk. 

Meg kell „küzdened” azzal is, hogy ezeket az ételeket, nem fogod tudni úgy nyelni, mint „kacsa a nokedlit”, mert rágást igényelnek. Viszont ha megteszed, hogy jól megrágod, azzal előemésztesz is egyben. 

Valószínűleg lesznek olyanok, akik attól akadnak majd ki, hogy nem adok levest, ha adok is, akkor is csak krémlevest, de az is másként készül, mint a hagyományos, és az lesz egyben a főétel is. Nem kell aggódnod, jól laksz vele, mert rostban gazdag lesz! Azért nem kapsz levest, mert felhígítod vele az emésztőnedveket. Ez felesleges húzás! 

Ezt kell betartani ahhoz, hogy a „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOK” működjenek:

 1. Délelőtt gyümölcs, és azt is fajtánként 20-30 perc különbséggel fogyasztva, mert a gyümölcscukrok keveréke is erjedésnek indulhat a gyomorba, ami nemkívánatos folyamatokat indít el. Reggel 8 körül kezdheted, és felesleges egy nap két gyümölcsfajtánál többet bevinni, és lehetőleg idényjellegűeket, vagy átteleltethetőt. A gyümölcsök 20-40 perc alatt felszívódnak, ezt várd meg, azaz, ne fogyassz rá egyből ebédet! Semmi mást nem tehetsz a gyomorba, még kávét sem! Majd a gyümölcscukor fel fog frissíteni, csak adj pár napot Magadnak, hogy ez észre vedd! Persze ha kávét fogyasztottál sokáig életedben, a „koffein függőség” követelni fogja a maga jussát, de igyekezz legyőzni!
   
 2. Délben használd a „GYÓGYÍTÓ TÁPLÁLÉKOKAT”, vagy a „Gyógyító táplálékok light” kínálatát. A „Ligh” kínálatot én csak „parkoló ételeknek” hívom, arra az esetre, amikor valaki úgy érzi, nem bírja tovább a „nélkülözést”, amit a szervezetben kialakított függőségek okoznak, mint pl: a candidagomba elszaporodása, koffeint, cukor... okoz.
   
 3. Soha ne igyál, közvetlenül evés előtt, se evés alatt, illetve evés után legalább 1.5-2 órát várj, mielőtt innál! Evés előtt 20-30 perccel igyál egy nagy pohár tiszta vizet, és nem leszel szomjas evés után, de lesz ideje a víznek „felszívódnia”! Nem üdítőt és egyéb szart!
   
 4. Délutánra kevés olajos mag és aszalvány keveréke, igen kedvező! Az olajos magvak B vitamin tartalma, valamint az aszalványok cukor tartalma igen kedvezően működtetik az agyacskádat! Ezért is nevezték el „diákcsemegének”. 15 és 16 óra körül vidd a gyomrodba!
   
 5. Vacsorára igen jók a szendvicsek zöldségekkel, amiket megjelöltem GT-vel, vagy GL-el! Felhívom a figyelmed, hogy felelősséget csak az általunk készített ételekért tudok vállalni. Ez azt jelenti, hogy az A01-től, és B01-től betűkkel jelöltekért! Bízom abban, hogy nem élnek vissza az általam megadott jelzésekkel, és figyelembe veszik mások is, hogy milyen betűk alá, milyen jellemzők tartoznak. A vacsorát, lehetőleg este 18-óráig tudd le!

Ha nem eszel mást, és figyelsz arra, is, hogy naponta legalább 2-3 liter folyadékot vigyél be, nyugodt szível állítom, hogy „csodát” láthatsz, már ami a betegségek leküzdését illeti! Nem lesz: pattanás, fejfájás, gyomorszarakodás…

Megfelelő léböjtkúrák, gyógyteák… beiktatásával, még a súlyos betegségek is visszafordíthatók, mint a rák, a csontritkulás (IGEN, A CSONTRITKULÁS IS!), asztma, allergia… Nem csak visszafordíthatók! Megszüntethetők!

Igyekszem ezeket is biztosítani minél előbb! (Lébőjt kúra feltételek!)

Még náhány info a Menühöz:

A „Gyógyító táplálékok” GT, magában foglalja az összes jelzést, amit használunk, kivéve a glutén érzékenyek GM jelzést, azt külön jelöljük!

A „Gyógyító light” GL, Szintén magába foglalja majdnem az összes betűjelzést, kivéve a glutén mentest GM, és a candida diétást CD, amit külön jelölünk! 

Sütéshez, pirításhoz: kókuszzsírt használunk legtöbbször, mert magas hőmérsékletet bír, nem ég meg mint az olaj,ez által nem rákkeltő!

Ízesítéshez: Természetes gyógy-, és fűszernövényeket, tiszta sót („patika só” néven ismert, hidegen sajtolt olajokat... használunk!

Saláták: Vegyes zöldségek (igyekszünk háztájit, vagy biot használni) nyersen, biocsírával, – hétről hétre más (különböző élettani hatások miatt) –, keverve: hidegen sajtolt olajba áztatott fűszer-, és gyógynövényekkel.

Öntethez: Gabonát (az nap használtat), olajos magot, zöldséget, babféléket, vagy ezek keverékét használjuk, melyhez, hidegen sajtolt olajokat, sörélesztőpelyhet keverünk, B1-, és B16-vitamin miatt.

FŐOLDAL <<< | RÓLUNK <<< | MENÜ AJÁNLATUNK <<< | A "GYÓGYATÓ TÁPLÁLÉKOK"...