• Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  • Létünkért közösség
  •  

A honlap belépés előtti, és utáni felületének bemutatása

 

 

Amint azt láthatjátok, így néz ki a LÉTÜNKÉRT.hu, Közösségünk honlapja belépés előtt.

0

Az "1-es" Tagok ezt láthatják belépés után.

1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 

 

 

1

^^^

1. 
"FŐOLDAL"
A kis „házikó” a főoldalt jelöli! Igyekeztünk ide tenni a lényeges információkat. Remélem sikerült.

 

2

^^^

2. 
„KÍNÁLAT”
A "KÍNÁLAT" feliratú gomb segítségével jelenik meg, a központi, és helyi kínálat. A kínálat gombra klikkelve jelennek meg a termékek, jobb oldalt a termékkategóriákkal.
Fontos tudni, hogy a rendszer feltöltése folyamatosan folyik termékekkel és kínálattal, folyamatos az ellátó pontok szervezése is.

 

3

^^^

3.
"MENÜ"
Lehetősége van azoknak a Tagoknak itt megjeleníteni a napi ételkínálatukat (menü), amit kiszállításra ajánlanak a többi Tag számára. Ilyen főzést, kiszállítást indíthat bármely Tag, vagy éppen már működő konyhák is kiajánlhatják kínálatukat ezen a rendszeren keresztül, peresze ha kedvezményt is adnak a többiek számára. Ehhez a központtal kell felvenni a kapcsolatot.

 

4

^^^

4.
A „SZOLGÁLTATÓK”
feliratú gomb megjeleníti az általatok – Tagjaink számára – kínált szolgáltatásokat. Ilyen szolgáltatásokat, bármelyik Tag tud feltenni, és érdemes is!
Oda kell figyelni arra, hogy az itt kínált szolgáltatások cserealapot képeznek (nincs áfa, és egyéb), ezáltal olcsóbbnak kell lenniük itt a rendszerbe, mint máshol, azaz kedvezményt kell adni annak, aki felteszi szolgáltatását! A kedvezmény mértékét egyedileg beállítható. Ilyen szolgáltatások lehetnek akár – kis – élelmiszer bolt is, kiket elnyomtak a multik, vagy éppen az adózási rendser tett tönkre! Sőt! Javaslom, hiszen ezek a kisboltok lehetnek saját rendszerünk ellátói hosszabb távon! 

 

5

^^^

5. 
A „KERESÜNK”
feliratú gombra klikkelve láthatod azokat az – egyre bővülő – igényeket, amire központilag szükségünk lesz majd a jövőben, hiszen egészen a termeléstől, a gyártáson át, a kiszolgálásig, saját rendszerünket akarjuk használni a jövőben! Itt érdemes a vegyszermentes – régi, hagyományos módon előállított – termények, alapanyagok…, az egészség és környezet megóvásának érdekében. 
Remélem eljut mindenki gondolkodásban odáig, hogy érti: ha minél olcsóbban tesz a rendszerbe, annál olcsóbban juthat, jó dolgokhoz.

 

6

^^^

6.
Az „ELLÁTÓ PONTOK”
gombra klikkelve, egy térkép jelenik meg, alatta az együttműködő Közösségek, ellátó pontok aktuális listájával. 
Ezek a pontok - remélhetőleg - hamarosan behálózzák az egész ország területét. 
Jelenlegi elnevezésük, „100-as” ellátók. Ez az elnevezés – ugyan úgy mint a „KREDIT” elnevezése – változhat, és valószínűleg változni is fog, függően attól, hogy működésünket mi szolgálja jobban, melyik „név”, mert bizony van úgy, hogy „át kell nevezni a gyereket, ha azzal a névvel nem engedik be valahova”! 
Ha a „100-as” pontok feladatát akarnám röviden leírni, azt mondanám: Azok a Tagok, kik segítenek a központnak az igények célba jutásában, illetve egyfajta „moderátor” szerepet töltenek be. De segítenek azoknak is, akinek nincs internet hozzáférésük, vagy nem értenek a számítógépek világához. Ez elsősorban az idősebb korosztályt érinti. Helyettük, beregisztrálhatnak, és segíthetnek KREDIT-ik kezelésében.
Az ellátó pontok listája mellett jelek jelenhetnek meg,

 információs gomb
Bővebb tájékoztatást ad a térképen látott pontról.

 pénzérme
Lehetőség van támogatás befüzetésére, legyen az helyi, vagy központi támogatás. Csak jelezni kell, kinek szánják, és érdemes erről a központot értesíteni e-mailben, az igazságosabb központi támogatások visszaosztása érdekében!

 kis sárgarépa
A helyi termékek kínálatát jelzi. Ahol ilyen jel van, ott lehetőség van helyi termékek beszállítására, annak átadására az igénylőnek. Ezek a "100-as Ellátók lehetnek.

 kis házikó
Olyan „1000-es” Ellátókat jelöl, akik kiszolgálják a körülöttük lévő „100-as” Ellátókat központi kínálattal, mely közös beszerzésből származik.

 kis tálca ételtakaróval
A Tagok megjeleníthetik ételkínálatukat (menü). Ahol ilyen ikon látható, ott van ételkiszállítás az adott területen, melyet a kiszállító határozhat meg. Ilyen, akár működő konyha is lehet, csak biztosítson kedvezményt a Tagok számára!

 

7

^^^

7.
„HÍREK, AKTUALITÁSOK”
Nevéből adódóan híreket, aktualitásokat olvashatsz itt. Ha szükséges e-mailt is küldünk ki, amolyan hírlevelet. Figyelj arra, hogy az innen kapott levelek ne kerüljenek spam mappába! Állítsd be, hogy a tőlünk kapott levelet, értesítéseket mág a terefonod is fogadja, ha mód van rá! Lehetővé teszi, meggyorsítja a kereskedelmet.

 

8

^^^

8.
A „GYIK”
(gyakran ismételődő kérdések) feliratú gombra klikkelve bővebb információkat találhatsz a rendszerről, melyek segíthetnek a rendszer megértésében. 

 

9

^^^

9.
A „KAPCSOLAT”
feliratú gombra klikkelve tudsz E-mailt küldeni, ha a levélre kattintasz utána. Azonnali levélküldésre is van lehetőséged, csak ne felejtsd el meg megadni neved, és E-mail címed! 

 

10

^^^

10.
"KILÉPÉS" 
Az  ikonra kattintva, kilépsz az oldalról.

 

11

^^^

11.
"MEGOSZTÁS FACEBOOKON" 
A facebook ikonra kattintva, vagy feliratva megoszthatod az oldalt ismerőseiddel.

 

12

^^^

12.
"MEGOSZTÁS GOOGLE PLUSSZON" 
Az ikonra kattintva megoszthatod az oldalt ismerőseiddel a google plusszon.

 

13

^^^

13.
"NÉV, EGYENLEG"
Választott elnevezésed mutatja, és hogy mennyi a KREDIT-egyenleged, amit most a rendszer automatikusan tölt fel. Ez változhat!

 

14

^^^

14.
"ADATOK"
Itt találhatjátok pirossal tagsági számotokat (fontos megjegyezni!), szerkeszthetitek saját adataitokat, mósosíthatjátok a jelszót.

 

15

^^^

15.
"EGYENLEG"
Kredit egenleged láthatod itt, utalhaszt KREDIT-et, vagy éppen támogatást fzethetsz be forintban (PayPal, számlaszám...)

 

16

^^^

16.
"SZOLGÁLTATÁSOK"
Ide kattintva felheted, megjelenítheted szolgáltatásaidat, vállalkozásodat. Megadhatod weboldalad elérhetőségét és a térképen is megjelenhetsz.

 

17

^^^

17.
"TERMÉKEK"
Termékedet teheted fel, ajánlhatod ki másoknak leírással, fotóval, közvetlen elérhetőséggel, vagy akár beszállítással is. 

 

18

^^^

18.
"ÚJ ALKOTMÁNY"
Az ikonra kattintva egy új ablak nyílik meg. Részt vehetsz egy érdekes „játékban”, ami több is lehet, mint játék. Egy új Alkotmányt találsz ott, melyet a Nép ír, melyet megszavazhatsz, véleményezhetsz. Ezt az Alkotmányt a Nép vágya írta. Tetszési indexe 97-98% közt van.

 

19

^^^

19.
"TANAKODÓ"
Egy igazán furcsa, és nem mindennapi elnökválasztást találsz egy új lapon megnyilva. Régen az volt a neve, hogy "KOM" (Keressük Országunk Miniszterelnökét!)

 

20

^^^

20.
A „BLOG”
feliratú gombra klikkelve egy másik lap nyílik meg, ahol olvashatod az én külön bejáratú, sajátságos hangvitelű, néha kurvára bosszantó, és primitív… –  nemes egyszerűségemnél fogva – közléseimet, észrevételeimet…, ami akár tanulságos is lehet, ha eltudod nekem nézni, hogy én ilyen vagyok! De had emlékeztesselek arra, hogy ne belőlem ítéld meg amit itt találsz, mert ha rajtam nem látsz túl, akkor – mint azt már említettem – a rendszer lényegét sem fogod meglátni!