• Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 • Létünkért közösség
 •  

Termék és szolgáltatás feltöltése a rendszerbe

 

Vissza

 

 SZOLGÁLTATÁS FELVITELE
 

TERMÉK FELVITELE A RENDSZERBE

A Közösségben lévő termékek, szolgáltatásokBEMUTATÁS VIDEÓN
 

Általános tudnivalók termékek beszállításáról, szolgáltatásokkal való csatlakozásról.

Központi, és/vagy helyi beszállítással tudjuk fogadni a termékeket!

Központi beszállítás esetén (Közösségi raktárba), a terméket az ország minden pontjára eljuttatjuk, amennyiben az megoldható postázással. Későbbiekben, saját Tagjaink szállítanak majd, ami lehetővé teszi, hogy olyan árukat is mozgassunk, amit jelenleg postai úton nem tudunk (pl: kényes hűtött áru)!

Helyi beszállítás esetén a terméket beadó dönti el, mely területre tud megadott időre beszállítani. Ez a megrendeléstől számított 5 napon belül kell megtörténjen, megelőzve ezzel az áru lejáratából származó költségtöbbletnek. Az ellátási terület nagyságát a beszállító határozza meg, akárcsak a terméke leírását, annak kezelését a webfelületen. Ha ez nem megy neki, mert nem rendelkezik ennek feltételeivel, az ellátó pontok végzik, helyettük a termék felvitelét a kínálatba. 

Fontos feltétel, hogy a felvitt termékek a megfelelő kategóriákba, és túlzás nélküli – az igazságot legjobban fedő – leírással kerüljenek felvitelre! Itt a „szűrő” a fogyasztó lesz, de tudni kell, hogy igyekszünk az embereket a jó minőségű, vegyszer és egyéb adalékmentes (bio), házi-, háztáji-, kisüzemi-, helyi termékek fogyasztására ösztönözni! A költség-, energia-, egészség-, természetkímélés ezt a fajta eljárást (helyi termékek használatát) támasztja alá!

Ezt csak azért mondom el, hogy három fontos dolog derüljön ki ebből!

 1. Igyekszünk olyan termékeket tenni a kínálatba, ami nem mérgezi tovább sem az embereket, sem a környezetet (betegség megelőzős).
 2. Szeretnénk, ha minél több kiskert beindulna – esetleg – helyi igény felmérésére alapozó helyi irányítással való termeléssel.
 3. Törekszünk arra, hogy a multik, és törvények által megfojtott kis üzemek, újra termelhessenek, úgy, hogy elsősorban a 2. pontban említetteket dolgozzák fel! 

Mi nem alkalmazunk semmiféle szankciót, de – természetesen – amennyiben jelzik a Közösség felé, hogy visszaélés történt, a termék felfüggesztésre kerülhet a kínálatból, annak felrakójával együtt.

Mi nem kérdezzük Tőled, mit végeztél, értesz-e ahhoz, amit csinálsz, van-e papírod róla…, Te meg tedd meg, hogy levetkőzöd – félelmeid korbácsolta – profit szerzési és felhalmozási kényszered, másokon keresztül, azokat becsapva való érvényesülésed!  

Fontos, hogy az ár meghatározásánál vedd figyelembe az előnyöket, hiszen itt az áru cserealapot képez valójában, és ne pénzben számolj – még ha meg is kapod –, inkább a kínálkozó lehetőségeket ismerd fel, mint Pl:

-    csaknem annyiért jut el az árud másokhoz, amennyiért adtad (ez teszi lehetővé, hogy a szarminőségű multikban kínált áruk ára alá tudjunk menni)
-    annyival olcsóbban jutsz más – jó minőségű – termékhez, szolgáltatáshoz, amennyivel Te Magad is olcsóbban adtad!
-    itt nincs áfa, és egyéb adónem, felesleges papírmunka…, illetve az azt követő szankció…
Itt a társaság maga zárja ki azt, aki visszaél a lehetőségekkel!

Szolgáltatásokról

Minden jellegű szolgáltatást szeretettel várunk! Az a kérésem, hogy igyekezzen mindenki olyan szolgáltatással jönni, a közösség felé, amit szeret csinálni, mert így kevésbé munka számára az, amiből meg is él! Nem elhanyagolható gondolat az sem, hogy sokkal vonzóbb mások számára az mely „szeretetből” látott napvilágot. Érthetőbben fogalmazva: Könnyebben eladható, mint az a termék is, amit ilyen módon készítettek! 

Szolgáltatásod könnyen felviheted a rendszerbe, potom X KREDIT-ért, X napra (Aktualiásokban!), és az egész világhálón látható lesz! 
A KREDIT-et ingyen kapod, viszont a támogatás befizetése forintban az már csak a Te becsületességedre van bízva. Ha befizetést PayPal-on, vagy számlaszámon keresztül azzal támogatod a fejlesztést és fennmaradást. (Köszönöm, ha megtetted!)
Ez nem egy nagy ellenérték, de ilyenek közösségi „adományokból” építjük fel jövőnket. Törekedjetek minél többen arra, hogy minél több szolgáltatás jelenjen meg a rendszerbe, hiszen ezek is meghatározzák a létszámunkat, és ezzel teremtő erőnket is!

Szolgáltatásod értékét ki is adja a közösség Számodra! Igyekezz minél nagyobb kedvezményt adni a Közösség Tagjainak! 

 

Vissza